Bad Boys 3

След като Мартин Лорънс изговори един куп приказки за евентуално завръщане на лошите момчета – приказки, които доста хора сметнаха за пълна глупост и празни надежди – сега е ред и на „чичко паричко” Джери Брукхаймър да каже тежката си дума.

Все още зает да промотира „Принцът на Персия” в разговор с ComingSoon Брукхаймър все пак намира време да отговори на въпрос свързан с „Лоши момчета 3”. „Надяваме се, искаме и мечтаем. В момента работим по сценарий, който е отличен. Той е по идея на Уил, затова да се надяваме, че ще успеем да я осъществим”.

Изглежда желанието го има и се работи по въпроса и единственото, което остава, е да се освободи време в натоварените графици на основните участници Смит, Лорънс и Бей – всеки, от които в момента усилено работи по трета част на свой успешен проект. „Мъже в черно 3”, Агент XXL 3” и „Трансформърс 3”. Струва ни се, че нагласянето на графиците ще бъде най-голямото предизвикателство пред филма, още повече, че това е било едно от най-трудните неща около снимките на двойката.

Стискаме палци и на краката.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *