Подозираме, че за много от нас, почитателите на криминалния жанр, един от най-очакваните сериали тази година ще бъде завръщането на True Detective (Истински детектив). Особено пък откакто разбрахме, че иконичната Джоди Фостър ще влезе в главната роля, нетърпението ни е огромно и трепнем за всяка новинка и пресен рекламен кадър, колкото и малки да са те.

Днес с радост ще ви споделим такива малки реклами, които само изострят апетита и любопитството ни и все по-нетърпеливо ще чакаме сериозен трейлър. Но първо да поговорим за самия четвърти сезон, наречен True Detective: Night Country.

Историята е ситуирана в изследователски център в Аляска по време на „дългите нощи“. Главните героини Лиз Данвърс (Джоди Фостър) и Еванджелин Наваро (Кали Райс) трябва да разследват внезапното изчезване на шестима мъже от научния център, които привидно са се изпарили. Двете дами ще трябва да си помагат взаимно, докато се борят с тъмнината, която носят в самите себе си, а междувременно разкриват тайните, заровени под вековния лед.

Разбира се, възлагаме големи надежди на Фостър, но голяма част от вълнението ни се дължи на страхотния екип зад кадър, отговорен за създаването на сезона. Носителят на „Оскар“ Бари Дженкинс (Moonlight, Ако Бийл стрийт можеше да говори) до сега само ни е впечатлявал със страхотната си работа, а Иса Лопес (Tigers Are Not Afraid) се превръща в задължително за следене име в жанровото кино.

Добавяме към това и чистата ни обич към заплетените криминални истории, както и красотата, която ни очаква от кадри, снимани в полярния кръг на Исландия и можем само да стискаме палци, че четвъртият ще бъде по-близо до първия, а не до втория сезон.

True Detective: Night Country е създаден от Бари Дженкинс и Иса Лопес, която и ще режисира целия сезон. В главните роли са Джоди Фостър, Кали Райс, Кристофър Екълстън, Фиона Шоу, Фин Бенет, Джон Хоукс, Джоел Монтгард и др.

Точна премиерна дата все още не е обявена, но от HBO обещават, че ще бъде скоро.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Супер!
    Ако следваме логиката на ХБО би трябвало да е след Succession, който трябва да приключи Май, т.е. Юни месец 🙃

  2. Третият беше смъртоносно негледаем, а криминалната завръзка и развръзка беше доста обидна за интелекта. Като цяло.