What is lost will be found! Това е рекламното изречение на свръхочаквания от нас сериал1899“ – нова фантастична хорър-мистерия от създателите на страхотния „Dark“ Янте Фризе и Баран Бо Одар. В добавка, това описва и душевното ни състояние тази сутрин, когато видяхме трейлъра на „Ант-Мен и Осата: Квантомания“ и изпитахме истинско отвращение, че ще трябва да пишем за поредната, невдъхновена конвейерна брадва на Marvel, но веднага след това попаднахме и на пълния трейлър на „1899“ и все по-рядкото усещане (направо загубено) за радост и ентусиазъм по отношение на развлекателни проекти (било то на малкия или големия екран) се завърна в нас с пълна сила. Истински кеф! Нямахме и секунда колебание коя реклама да ви представим първо.

Припомняме, че в центъра на историята на „1899“ е параход с мигранти, който напуска Лондон и стария континент и се отправя към Ню Йорк и Новия свят. Пасажерите, които са смесица от различни европейски националности и социален статус, са обединени от техните надежди и мечти за новия век и за бъдещето им. Когато те откриват друг кораб с мигранти – „Прометей“, който безлюден се носи безконтролно по течението в открито море, тяхното пътешествие прави неочакван завой. Това, което те откриват на борда, превръща пътешествието им към обетованата земя в ужасяващ кошмар.

Вижте пълния трейлър, който ни запознава с част от главните герои и разкрива допълнителни общи подробности за историята, без да издава прекалено много от мистерията.

Измина доста време, откакто видяхме първия тийзър в началото на юни, затова ще ни позволите да се повторим. По всички параграфи „1899“ ни изглежда прекрасно и нямаме търпение да се потопим в мрачната му атмосфера и да бъдем погълнати от страховитата мистерия. „Dark“ беше едно от най-хубавите неща, които са се случвали на малкия и големия екран (и не само в конкретния му жанр) и няма причини да смятаме, че „1899“ ще бъде нещо различно. Вярваме, че Янте Фризе и Баран Бо Одар, които нямат никакво намерение да ни предлагат още от същото (разбирайте пътуване във времето), а вместо това отново залагат на оригиналност, няма да ни разочароват. Нямаме търпение – малко остана.

В допълнение вижте и два чудесни постера.

eighteen_ninety_nine_xlg eighteen_ninety_nine_ver2_xlg

Създатели на „1899“ са Янте Фризе и Баран Бо Одар („Dark“). В ролите са Емили Бийчъм, Анайрин Бернард, Андреас Пийчман, Мигел Бернардо, Мачей Мизиал, Лукас Лингард Тонесен, Розали Крейг, Клара Розагер, Мария Еруолтър, Ян Гаел, Матилде Оливър, Хосе Пиментао, Изабела Уей, Антон Лесър и др.

Премиерата е на 17 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments