Breathe In” на режисьора Дрейк Дормъс („Like Crazy”) е поредното заглавие (сигурно поне пето-шесто) от тазгодишния фестивал в Сънданс, което хваща окото ни благодарение на първия си трейлър, макар сюжетът му да не звучи супер оригинално.

Филмът разказва за бивш рок-музикант, сега учител по музика, чиято кариера остава на заден план, когато се ражда дъщеря му и със съпругата му заживяват обикновен и скучноват живот в предградията. 17-годишното им безметежно съществуване е нарушено, когато в дома им пристига младо момиче от Англия,  като част от програма за размяна на ученици. Тя разпалва отдавна изтлелите страсти, в следствие на което доста граници са пресечени с непоправими последици.

В главните роли ще видим Фелисити Джоунс, която след „Like Crazy” отново работи с Дормъс, и Гай Пиърс, който си взима лека пауза от фантастичните сюжети и ексцентричните образи, в които го гледахме напоследък – „Прометей”, „Беззаконие”, „Железният човек 3”.

Ето го и трейлъра.

Още веднъж, историята не нищо специално – гледали сме хиляди подобни неща, но отзивите за филма са изключително позитивни, а и ни харесва това, което виждаме в трейлъра, така че смятаме да му дадем шанс, ако ни попадне.

Вижте и официалния постер.

Breathe In - плакат

Режисьор на „Breathe In” е Дрейк Дормъс, а освен Фелисити Джоус и Гай Пиърс, в ролите ще видим Ейми Райън, Кайл Маклоклън, Макензи Дейвис, Александра Уентуърт и др.

Британската премиера на филма е 19 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Пич е, ама защо трябваше да участва в онова нещо с Никълъс Кейдж? 🙁