Доктор, адвокат и медицинска сестра влизат в бар – звучи като началото на виц, а дори още не сме споменали организацията, която иска да владее света. Естествено, говорим за новия предстоящ филм на Дейвид О. Ръсел, който привидно събира половин Холивуд, за да разкаже комедийната си мистерия.

Припомняме, че „Amsterdam” разказва за Бърт, Харолд и Валъри – споменатите доктор, адвокат и медицинска сестра, които са приятели от години и са се разбрали винаги да се подкрепят. През 30-те години те биват обвинени в убийство и в опита да изчистят имената си се оказват в средата на една от най-големите конспирации в историята на САЩ. Крисчън Бейл, Джон Дейвид Уошингтън и Марго Роби предвождат каст от някои от най-разпознаваемите актьори в момента, за да разкажат нова история от въображението на Дейвид О. Ръсел (макар че първият трейлър твърдеше, че някои от събитията са реални.)

Първият трейлър на филма залагаше основно на това да покаже сложната ситуация, в която тримата приятели са забъркани, но все пак държеше да разберем, че самото им приятелство ще бъде също важна част от историята. Вторият трейлър е много по-кратък и иска просто да ни припомни един единствен факт – това е комедия, пълна с известни хора. Вижте го сега:

Почти абсурдисткият тон на този трейлър, разбира се, ни забавлява, но всъщност още повече ни кара да се питаме как ще бъде балансиран този тип комедия едновременно с мистерията и с представянето и развиването на главните персонажи и тяхната връзка помежду си. Но дори и крайният резултат да „изпуска топката“ в някои от тези аспекти, поне със сигурност ще сме се забавлявали по пътя. Признаваме си, че нямаме търпение да видим що за организация, с амбиции да управлява света, изпраща Майкъл Шанън и Майк Майърс да са нейни представители.

amsterdam_ver2_xlg

Amsterdam” е режисиран и написан от Дейвид О. Ръсел („Трима крале“, „Наръчник на оптимиста“, „Боецът“, „Американска схема“). В главните роли ще видим Крисчън Бейл, Марго Роби, Джон Дейвид Уошингтън, Крис Рок, Аня Тейлър-Джой, Зоуи Салдана, Майк Майърс, Майкъл Шанън, Тимъти Олифант, Андреа Райзбъроу, Тейлър Суифт, Матиас Схонартс, Алесандро Нивола, Рами Малек и Робърт Де Ниро.

Премиерата ще бъде на 4 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *