С голямо нетърпение очакваме Maestro на Брадли Купър – вторият филм, който той режисира, ни звучи страшно любопитно и съдейки по първите кадри, изглежда страхотно. Въпреки че за момента Netflix не са обявили официална премиерна дата, сме сигурни че ще излезе около есента, защото това е филм, който неминуемо ще се бори за награди. Междувременно обаче, докато търпеливо си чакаме, обръщаме поглед към следващият проект на Купър.

Филмът е озаглавен Is This Thing On? и е в колаборация с дългогодишния приятел на Купър Уил Арнет, който е написал сценария заедно с Марк Чапъл. Също както и в двата си предишни режисьорски ангажимента, Купър отново ще застане и пред камерата, а се очаква да иска да работи и по сценария, заедно с Арнет и Чапъл, които вече са готови с първата чернова. Това ще рече, че вероятно работата няма как да започне преди стачката на сценаристката гилдия да е приключила – с други думи, има доста време да си почакаме, докато дори стигнат до снимки.

Въпреки това обаче сме доста любопитни. Като цяло Уил Арнет е актьор и сценарист, когото свързваме основно с комедии. Може би най-известните му роли са тези на Джоб в Arrested Development и на Батман в Lego-филмите, но наскоро той обра и много овации за Murderville, където караше познатите си актьори да играят в детективска история без сценарий. Въпреки че за момента няма никакви подробности за това какво представлява Is This Thing On?, си представяме, че малко или много клони към комедия, което ще бъде доста различно за Купър, в сравнение с предишните му два режисьорски проекта. Той обаче ни е показвал страхотен усет за комедия като актьор, така че имаме доверие, че ще му се получи. В цялата комбинация единствено ни притеснява името на Марк Чапъл, защото го познаваме като автор на Вижте как бягат – едно от най-големите ни разочарования за миналата година.

Предвид, че развитието на този проект е в много ранен етап, пък и не се знае кога ще може да започне работата по него, ще изберем да се надяваме, че влиянията на Уил Арнет и Брадли Купър ще бъдат положителни и сценария ще си струва. Истината е, че с толкова престижни опити на режисьорския стол до момента, едновременно разбираме защо Купър иска да се занимае с нещо по-лековато, но и не можем да си представим, че ще си позволи да е нещо, което да опетни реномето му. Ще следим развитието на Is This Thing On? и ще споделяме всичко по интересно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *