Не бихме казали, че Камерън Диас ни липсваше на екран кой знае колко през последните (близо) десет години, в които го играеше „пенсионирана“, но ако трябва да сме честни, посрещаме информацията за завръщането ѝ към киното с доста положително чувство, тъй като я харесваме. Да, тя се снимаше се в доста глупави романтични комедии, но имаше и филми като „Да бъдеш Джон Малкович“, „Всяка една неделя“, „Ванила Скай“, „Бандите на Ню Йорк“ и „Съветникът“, към които добавяме и любими кретении като „Маската“, „Много лоши неща“, „Ах, тази Мери“, „Ангелите на Чарли“, поредицата „Шрек“ и силно подценявания „Кутията“.

Новината за предстоящото завръщане на Камерън Диас беше разпространена от Джейми Фокс в неговия туитър акаунт, а по-късно тя беше потвърдена и от Netflix. Актьорът сподели записан разговор между него и Диас (между другото, двамата участват заедно във „Всяка една неделя“ и „Ани“ и очевидно са приятели), в който се намесва и звездата на американския футбол Том Брейди. По думите на Фокс трябвало да се обади на GOAT (greatest of all time), за да върне друг GOAT „обратно в екшъна“, което е и заглавието на предстоящия филм – „Back In Action“ (колко подходящо).

Засега информацията около сюжета на „Back In Action“ се пази в тайна, но знаем, че режисьор ще бъде Сет Гордън („The King of Kong: A Fistful of Quarters“, „Шефове гадняри“, „Спасители на плажа“), който също така е и сценарист, заедно с Брендън О‘Брайън („Да разлаем съседите“, „Операция Казино“). Тоест, не очакваме филмът да е добър и единственото, на което ще се надяваме, е да бъде наистина забавен, в стила на изброените малко по-горе кретении на Диас. Щеше ни се като се завръща, да бъде с нещо качествено, но това е положението. Поне не е романтична комедия от най-евтините.

Джейми Фокс споделя още, че се очаква снимките на „Back In Action“ да започнат по-късно тази година. Ще хвърляме едно око на развитието на проекта заради Камерън Диас и ще споделим всичко, което ни се стори по-интересно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment