Вече наистина няма какво да кажем за „The Master” на Пол Томас Андерсън и най-новият клип от филма (колкото и да е уникално як) едва ли ще промени мнението, което сте си създали на този етап – или сте като нас и го очаквате с огромно нетърпение, убедени, че ще е уникален шедьовър и просто няма как да се разочаровате, или не се вълнувате и знаете, че това заглавие просто не е за вас.

Предполагаме е възможно въобще да не сте чули за филма – странно и необяснимо, но все пак възможно. Ако е така, поправете пропуска моментално (чрез новините ни до момента), няма да съжалявате. Но при всички положения трябва да видите клипа по-долу – уникални са и Хоакин Финикс, и Филип Сиймур Хофман, и Ейми Адамс.

Както се разбира в края на клипа, преди броени дни е имало специална прожекция на филма в Чикаго. Колко хубаво би било да гледаме клип за филм на Пол Томас Андерсън, който обявява специална прожекция в Пловдив например, цял месец преди официалната премиера. Но както се казва, фантастиката е вляво, на втори рафт.

А сега чуйте и част от саундтрака на филма, дело на Джон Грийнуд.

http://www.youtube.com/watch?v=m0Col9wnE_E

Режисьор на „The Master” е Пол Томас Андерсън („Буги нощи”, „Магнолия”, „Ще се лее кръв”), а в ролите са Филип Сиймур Хофман, Хоакин Финикс, Ейми Адамс, Лора Дърн, Джеси Племънс и др.

Официалната премиера на „The Master” е 14 септември, след фестивални прожекции във Венеция и Торонто.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *