Трафик на хора, жени зад волана на големи камиони, Морган Фрийман начело на разследване – всичко в дебютния филм на Анна ГутоParadise Highway“ изглежда интригуващо и заредено със сериозно напрежение.

Главната роля е поверена на Жулиет Бинош, която може да се превърне във всякакъв персонаж – в случая е шофьор, който трябва да предаде едно малко момиче от една дестинация до друга, в противен случай ще пострада сериозно нейният брат, който излежава присъда. Ситуацията ескалира, когато героинята на Бинош решава да вземе страна – и да помогне на онеправданата си спътничка.

Дали магистралите, по които развиват скорост големите камиони, водят към спасение – в това никой не може да бъде сигурен. Но дори от този трейлър става ясно, че темите, заложени в сюжета на филма, са важни и са интерпретирани по интересен, нетрадиционен начин. Сценаристката и режисьор Анна Гуто е родена в Норвегия, била е втори режисьор и сърежисьор на няколко епизода от „Home for Christmas“ на Netlfix и е автор на късометражния филм „A Lucky Man“, спечелил награда за студентски филм в Калкута.

Впечатляващ е фактът, че в актьорския екип на нейния амбициозен пълнометражен дебют „Paradise Highway“ са Жулиет Бинош, Морган Фрийман – в ролята на опитен полицай, разследващ случая с отвлеченото дете, както и Франк Грило като осъдения брат на главната героиня. Как успяваш да поканиш подобни имена в киното – и те да се отзоват на поканата, за много от нас си остава мистерия… Във филма участват още Камерън Монахан, Вероника Ферес, Кристиане Сийдъл и др.

Компании като Silver Reel, Grindstone Entertainment Group, Southland, Protect the Planet и Silkway Films са продуценти и изпълнителни продуценти на филма, а The Lionsgate планират да пуснат този трилър в разпространение в киносалоните, в платформите за VoD и в дигитален формат на 29 юли 2022 година.

paradise-highway-poster2202207114

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *