Flypaper

Скоро се чудехме къде се загуби Ашли Джъд и какво се случва с нея? За съжаление, отговорът на въпроса е, че тя е била заета да се снима в тъпотии като тази.

„Flypaper” е екшън комедия, в която две групи престъпници се опитват да оберат една банка по едно и също време. Филмът вече беше показан на фестивала в Сънденс и отзивите за него бяха доста лоши. И честно казано, гледайки трейлъра, въобще не се учудваме.

(чрез Yahoo!)

Да-ааа, не са се получили нещата. Жалко, защото по принцип адски се кефим на Тим Блейк Нелсън, а сме и големи почитатели на Пруит Тейлър Винс, нищо че честичко му забравяме името и го наричаме „човекът, на който очичките му правят цики-цики-цики” – съжаляваме, но нистагмус също не се помни лесно. 

Режисьор на филма е Роб Минкоф („Цар лъв”, „Стюърт Литъл”, „Forbidden Kingdom”), а сценаристи са дуото Джон Лукас и Скот Мур, отговорни за „Четири коледи”, „Последният ергенски запой” и предстоящия „The Change-Up”. В ролите са Ашли Джъд, Патрик Демпси, Тим Блейк Нелсън, Пруит Тейлър Винс, Мекай Пфайфър, Джефри Тамбор, Мaт Раян и Джон Вентимиля.

Премиерата е на 15 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Незнам за вас, но Ашлито много кефи.

    Що тъпотия, на мен ми хареса трейлъра, за филма немога още нищо да кажа (не че нещо, но кефи – може да е заради Алшлито)

  2. Да така е! Това не го коментираме 🙂 Елементарно, но с елементи на забавление, поне за мен – все пак не съм известен с високото си IQ ;).

    Просто се кефа на комедиите както някои хоръ на Хорара 😉

  3. Благодаря за пожеланието, дано, но си имам своите резерви ( oще имам горчив спомен от How to Rob a Bank с Ник Стал)

    Никой конкретно 🙂 (опитах се да използвам Хора и Хорър, но не ми се получи нещо)