Ах, Ребека Хол. Не са много актрисите, които притежават ненатрапчивия чар и тихата увереност на тази талантлива жена. Следим всичко, което прави, с интерес и смятаме, че независимо дали проектите с нейно участие постигат успех, тя винаги дава най-доброто от себе си.  А нейното „най-добро“ е наистина страхотно. Като добавим и факта, че режисьорският ѝ дебют „Passing“ напълно заслужено получи четири номинации за BAFTA, можете да се досетите – мястото ѝ в нашите кино любящи сърца е гарантирано.

С всяка нова подробност около предстоящия психологически хорър „Resurrection“, за който вече писахме, нетърпението ни набъбва осезаемо. В предния си текст обяснихме колко развълнувани ни прави и присъствието на Тим Рот в цялата схема, затова няма да се повтаряме излишно. Само ще споменем, че по информация на критици, гледали филма на премиерата в Сънданс по-рано тази година, както Хол, така и Рот правят вероятно най-добрите си роли досега. И това ако не е достатъчно да полудеем от очакване…

Преди дни излезе пълният трейлър, който, макар и оскъден, разкрива малко повече за динамиката между Маргарет (Хол) и Дейвид (Рот). Вижте го:

Вече поне знаем, че проблемът между двамата се корени в афера, която най-вероятно е била в графата „забранена любов“ и е завършила зле. Привидението на бебе във фурна ни навежда на мисълта за прекратена бременност, но може и да има десетки други обяснения, така че не бихме спекулирали твърде много. Харесва ни това, че в психологическата битка между двамата сякаш има равнопоставеност на силите. В никакъв случай не бихме подценили на какво е способен Дейвид, но колкото и да е опасен изглежда Маргарет ще отвърне на удара подобаващо. Ескалацията на напрежението обещава да бъде зрелищна.

В интервю за EW Ребека Хол споделя, че тази роля е едно от най-изискващите неща, които някога е правила, както физически, така и емоционално. Тя казва още, че във филма ще видим и неин 7-минутен монолог, а това звучи като перфектната възможност един талантлив артист да разгърне целия си, неограничен потенциал. Надяваме се, че под вещата режисура на Андрю Симънс Хол наистина ще навлезе в най-красивите си дълбочини.

Resurrection“ тръгва по кината на 29 юли, а след това и в платформите за споделяне на видео съдържание на 5 август.

resurrection_xlg

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *