Много от порасналите фенове на супергеройския жанр постоянно се оплакват, че филмите са осакатени, заради желанието си да изкарват възможно най-много пари, което диктува сравнително ниския им „PG-13“ рейтинг, изискващ да не се показват кървища. И докато сме гледали много супергеройски истории, които подминават кървищата и въпреки това показват огромно количество насилие и щети, нищо не може да се сравни със сериала на Amazon „The Boys”, който е много далеч от това да е „подходящ за всички възрасти“.

Вероятно повечето хора знаят основната история на „The Boys” – група обикновени човеци се борят срещу супергероите от „Седморката“ – почти до един нарцисисти, маниаци и психопати, които обаче са боготворени като богове и са най-известните хора на планетата. „Момчетата“ са предвождани от Били Бучър, който има сложни лични взаимоотношения с лидера на „Седморката“ – абсолютния гадняр Хоумлендър.

Във втори сезон, който излезе преди повече от година, нещата още повече се усложниха и в края му „Седморката“ е по-разединена от всякога, а „Момчетата“ продължават да нямат никакъв късмет с това да ги разобличат, защото всеки влиятелен съмишленик, който намерят, се оказва или сам по себе си зъл, или умира брутално. Те обаче продължават да се борят, вече с помощта на някои супергерои, Били трябва да се грижи и за дете, а както се вижда от трейлъра на трети сезон, от някъде и той самия се е сдобил със свръхестествени способности, което едва ли ще свърши добре.

Вижте трейлъра сега:

Продължаваме да се кефим изключително много на желанието на този сериал да преобръща жанра си с главата надолу. В този трейлър отново си личи невероятно графичното насилие, с което „The Boys” вече е известен, но пък то е противопоставено на добронамерено-изглеждащи песни и танци и въобще не бихме се учудили, ако се окаже, че има и мюзикъл епизод. Това, което феновете на оригиналния комикс на Гарт Енис и Дерик Робертсън най-много очакват обаче е потвърденият вече епизод „Herogasm“ – адаптация на един от най-известните моменти в графичния роман, когато супергероите ще се съберат за традиционно парти, включващо оргии и купища наркотици.

Трейлърът също така показва новото допълнение в „Седморката“ – Момчето-воин (Soldier Boy), който е отговорът на „The Boys” на Капитан Америка и от сега сме сигурни, че той ще се окаже именно противоположното на парагона на етиката Стийв Роджърс. Soldier Boy ще бъде изигран от Дженсън Акълс, познат като Дийн Уинчестър на всички, които поне в една от 15-те години, в които излизаше, са заглеждали „Supernatural”.

the-boys-season-6-poster-3-20220314 the-boys-season-5-poster-3-20220314 the-boys-season-4-poster-3-20220314 the-boys-season-3-poster-3-20220314 the-boys-season-3-poster-2-20220314 the-boys-season-3-poster-1-20220314

The Boys” е създаден от Ерик Крипки, който продължава като шоурънър, а Еван Голдбърг и Сет Роугън са изпълнителни продуценти. В главните роли са Карл Ърбан, Джак Куейд, Антъни Стар, Лаз Алонзо, Карен Фукухара, Чейс Крауфорд, Доминик МакЕлигот, Томер Капон, Ерин Мориарти, Дженсън Акълс и Джанкарло Еспозито.

Третият сезон на „The Boys” ще започне на 3 юни в платформата Amazon Prime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Този сериал е пълна гавра с марвелските/DC шитни… и с идеята за супергерои които са на Земята с мисия на исусовци и сили на Зевс… кур за тях , палец за „The Boys”. Мега забава. Чак се чудя как точно Amazon са се навили не само да екранизират този комикс, ами да запазят и духа му. Щото, нали… виждаме какво се случи с Колелото и Пръстенчето.

  2. Роугън и Голдбърг последните години са изпълнителни продуценти само на топ ноч сериали!

  3. Има надежда, но това подобие на музика, което са изплющяли е гати шитнята.