Едва ли ще преувеличим като кажем, че Никълъс Кейдж приема изключително разнообразни и, в по-голямата си част, абсурдни роли през последните години (може би дори през цялата си кариера?). Новият филм от режисьора на Gretel and Hansel Оз Пъркинс отново ще го изправи пред изпитание, което ще тества актьорските му умения до максимален предел.

Става дума за Longlegs, който ще противопостави един срещу друг Кейжд и Майка Монро. Актьорът ще се превъплъти в ролята на сериен убиец, а Монро ще бъде федералният агент, на който е поставена задачата да го залови. Краткият тийзър, наличен по-долу, не показва кой знае какво, но поне загатва за садистиния характер на антагониста, както и зловещата му идея.

Вижте въпросната реклама:

За съжаление не виждаме персонажа на Никълъс Кейдж и на този етап можем да гадаем дали ще ни покаже нещо наистина страшно или ще бъде стандартната си откачена персона, която сме свикнали да гледаме в толкова много други филми.

Разпространителите на филма NEON се постараха да събудят интереса на хорър феновете с мистериозна рекламна кампания, която в продължение на повече от месец разкриваше троха по троха какво може да се очаква от Longlegs (един пример може да видите по-долу). Дори и с тази реклама, зрителите все още не са запознати кой знае колко с историята на филма. Явно ще трябва да почакаме до по-сериозен трейлър през следващите месеци.

Ето и официалното описание към този момент:

Федерален агент Лий Харкър (Майка Монро) е обещаващ нов служител, назначен към неразрешения случай на потаен сериен убиец (Никълъс Кейдж). Докато случаят придобива сложена форма и Харкър намира доказателства, свързващи убиеца с окултното, тя разкрива и лична връзка към цялата афера. Сега трябва да се бори с времето ако иска да спре чудовището преди да е убил поредното семейство.

Представме ви и официалния плакат:

Longlegs е написан и режисиран от Оз Пъркинс (The Blackcoat’s Daughter, Gretel and Hansel). В ролите ще видим Майка Монро, Никълъс Кейдж, Алисия Вит, Блеър Ъндърууд и др.

Премиерата е насрочена за 12 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment