Вчера А24 представиха пълния трейлър на най-новия режисьорски проект на превърналия се в голям наш любимец Алекс Гарланд – хорър драмата „Men“. След доста интригуващия първи тийзър от началото на февруари, сме ужасно нетърпеливи да открием повече подробности за филма, затова без излишно размотаваме, само ще припомним официалния синопсис и директно пристъпваме към рекламата.

Men“ разказва историята на млада жена на име Харпър (Джеси Бъкли), която решава да отиде сама на импровизирана ваканция в провинциалната част на Англия, за да намери покой и да излекува травмата си от скорошната трагична смърт на своя съпруг. Там обаче някой или нещо от заобикалящите я гори изглежда, че я дебне и скоро това, което започва като тлеещо безпокойство, се превръща в бушуващ кошмар, населяван от най-мрачните ѝ спомени и страхове.

Вижте пълния трейлър.

Няма такъв „крийпър“ като Рори Киниър. Също като предишния тийзър, и този трейлър ни допада много и в още по-голяма степен засилва желанието ни да гледаме „Men“. Адски харесваме хоръри, където не сме сигурни дали свръхестественият елемент е реален или е плод на тежката психическа травма, която преживява главният герой. А когато има намесени библейски и паганистични препратки и символика, пакетирани от доказал се майстор като Гарланд, може да сте сигурни, че филмът гарантирано е в списъка ни със задължителни, а предполагаме, че на края на годината ще е и в този с „най-любими“.

Повече не искаме да обсъждаме и коментираме, за да не си спойлнем нещо. Чакаме премиерата през май, а за финал ви предлагаме и новия постер.

men-poster-20220324

Режисьор и сценарист на „Men“ е Алекс Гарланд („Ex Machina: Бог от машината“, „Изтребление“, „Devs”), оператор е Роб Харди, който работи с Гарланд по „Ex Machina: Бог от машината“ и „Изтребление“, а в ролите са Джеси Бъкли, Рори Киниър и Папа Есиеду.

Премиерата е на 20 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Няма да го гледам тоя трейлър, превъзходният тийзър е достатъчен, за да си хайпнат.