Отдавна се говори, че в света на духовете и техните преследвачи настъпва ново раздвижване – явно е дошло времето за първи трейлър. Щастливи сме, че споменът за римейка-недоразумение на Пол Фийг изтлява все по-успешно, но и леко разочаровани от факта, че Ловци на духове: Наследство на Джейсън Райтман не предизвика онзи взрив от положителни емоции, заредени от очакванията на няколко поколения фенове на оригиналните филми. Ясно беше, че след като се справи поносимо с финансовата възвръщаемост на инвестицията, ще последва… продължение.

Ловци на духове: Замръзналата империя (Ghostbusters: Frozen Empire) се очаква да е готов по някое време догодина, а главни герои ще бъдат отново наследниците на едновремешните ловци, с които се запознахме през 2021 година. Очаква ни завръщане на територията на Ню Йорк, в едно горещо лято…

Не се съмнявайте, че и Ловци на духове: Замръзналата империя ще заложи на притеснително много, добре познати и не винаги дружелюбни свръхестествени създания, като независимо от страховитото, (буквално) вледеняващо кръвта обещание се надяваме по някое време историята да поеме по така обичаното комедийно русло и да се превърне в забавление, подобно на оригиналните филми Ловци на духове.

Както стана ясно, в новата история и в познатите от предишния филм роли се завръщат актьорите Фин Улфхард, Макена Грейс, Логан Ким, Селесте О‘Конър, Кери Куун и Пол Ръд. Нови попълнения в актьорския екип са Кумал Нанджиани, Патън Осуалд, Джеймс Акалистър и Емили Ейлин Линд.

Сценаристи на Ловци на духове: Замръзналата империя (Ghostbusters: Frozen Empire) са Джейсън Райтман (Джуно, Високо в небето, Young Adult, Тъли) и Гил Кенън (Monster House, Тайната на скрития град, Полтъргайст), като последният е поел режисьорските отговорности, за което съобщихме в края на миналата година.

Да видим с какво ще ни изненада през идните месеци творческият екип на новите Ловци на духове. За момента е поставена прогнозна премиерна дата – 29 март 2024.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *