Всички сме гледали филми за беснеещи и убиващи всичко по пътя си птици, паяци, стършели, прилепи, плъхове, бобри и какви ли още не животински разновидности. Колко филма за мутирали раци обаче може да назовете? Лично ние можем да посочим класиката на Роджър Корман от 1957 година „Attack of the Crab Monster”. Време е да добавим още едно заглавие към списъка.

Изборът ни за „WTF трейлър на седмицата” днес е „Crabs!”. Това е филм, в който мутирали раци с най-различни размери нападат малко заспало американско градче. Разнообразието е гарантирано. Имаме раци в малък размер, имаме раци в човешки размер и, разбира се, имаме раци в кайджу форма. Учудващо за подобни заглавия, създанията много обичат да си похапват човешко месо.

Вижте и рекламата:

Филмът се определя като „Zombeavers” среща „Годзила”, а сравнението по-рано с Корман въобще не беше напразно. Всичко е в ръцете на група тийнейджъри и местната полиция. Те ще трябва да се екипират и да спрат създанията преди да са изяли целия град.

Crabs!” дебютира миналата година на няколко различни фестивала, но на този етап няма премиерна дата. Филмът е режисиран и написан от Пиърс Беролцхаймер. В ролите ще видим Дилън Райли Снайдер, Джесика Морис, Робърт Крейгхед, Али Дженингс и други.

Вижте и няколко плаката:

crabs-poster-2-20220220 crabs-poster-1-20220220

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Хехе ! Че то това даже не са и раци ! 🙂
    Вярно, че му викат horseshoe crab, но то всъщност е по-близо до паяците и скорпионите…
    Ама кой ти гледа такива дреболийки в този „жанр“ 🙂

    1. Така е, но ако трябва да го преведеш на български… пак ще му кажеш рак :Д Видях, че на нашия език го превеждат като мечоопашат рак, та пак рак… Другите подробности вече са подробности 🙂