„11-11-11”

„If something is trying to get your attention… Is not holy!” Това е интересен цитат (от трейлъра), защото „11-11-11” на Дарън Лин Боусман („Убийствен пъзел 2”, 3 и 4) отчаяно иска да привлече вниманието ни и да ни накара да си помислим, че филмът става за нещо, но никак не му се получава.

Също като предишните два тийзър трейлъра и този път това, което виждаме, граничи със скуката. При това дори не взимаме предвид ужасно дразнещите „нумерологични глупости”, на които хората обичат да придават важност. Честно казано, другият проект на Боусман, позакъснелият „Mother’s Day”, ни изглежда доста по-интересно.

След трагичната смърт на жената и детето му, известният американски писател Джоузеф Кроун заминава за Барселона, Испания, за да се събере отново с отчуждения си брат Самуел и умиращия им баща, Ричард. Но съдбата има друг план за Джоузеф и скоро животът му се изпълва със странни случки и постоянното появяване на номер 11. Любопитството бързо се превръща в мания и Джоузеф скоро осъзнава, че този номер има ужасяващ смисъл, не само за него, но вероятно и за всички религии. Изолиран в чужда страна, Джоузеф скоро осъзнава, че 11/11/11 е нещо повече от дата – това е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

Режисьор на филма е Дарън Лин Боусман (“Mother’s Day”, чиято премиера се отлага за пореден път и „Убийствен пъзел 2”, 3 и 4), а в ролите са Тимъти Гибс, Майкъл Ландес и Уенди Глен.

Премиерната дата естествено е 11 ноември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Да не забравяме, че Дарън Лин Боусман е режисирал и сравнително поносимата "генетична" рок-опера "Repo!", където Парис Хилтън беше готик-наркоманка, LOL.

    PS През май засякох Бава-син в Боттроп, Германия; не е кой знае каква емоция.