Рядко се случва да представяме снимки от филм, на който вече сме виждали трейлър, но „Everything Everywhere All at Once“ е едно от най-очакваните от нас предстоящи заглавия и (поне на този етап) се вълнуваме за всякакви рекламни материали, на които попадаме. По тази причина отбелязваме няколко нови кадъра от филма, представени от Entertainment Weekly по случай предстоящата му премиера на SXSW в средата на март.

Припомняме, че „Everything Everywhere All at Once“ е дело на авторите на „Swiss Army ManДаниел Куан и Даниел Шайнарт (известни като Daniels) и разказва историята на застаряващата китайска имигрантка Евелин Уон (Мишел Йео), чието единствено желание е само да си плати данъците, но вместо това е въвлечена в безумно приключение, в което само тя може да спаси света, свързвайки нашата вселена със спомените, емоциите и уменията от животите, които би могла да има. За съжаление, това я запраща на дори още по-голямо приключение, в което Евелин се оказва загубена в безкрайните светове на мултивселената…

Наред с Мишел Йео, другите основни роли във филма се изпълняват от Джейми Лий Къртис като служител на данъчното, Джонатан Ке Куан („Индиана Джоунс и храмът на обречените“) като съпруга на Евелин и Стефани Хсу като дъщеря ѝ. Всеки от тях има различни версии в различните вселени, като част от тях може да видите на снимките по-долу. Например, на една от тях героинята на Джейми Лий Къртис хвърля Евелин през стъкло на „кюбикъл“, а на друга двете са женени и имат кренвирши вместо пръсти.

everything-everywhere-all-at-once-1-20220227 everything-everywhere-all-at-once-2-20220227 everything-everywhere-all-at-once-6-20220227 everything-everywhere-all-at-once-3-20220227 everything-everywhere-all-at-once-4-20220227 everything-everywhere-all-at-once-5-20220227

Както казахме и миналия път, на пръв поглед изглежда, че „Everything Everywhere All at Once“ ще е голяма кретенийка, но сме сигурни, че (също като „Swiss Army Man”) ще предложи дълбока и емоционална история, която хваща за гърлото – с щипка надежда (че не всичко е ужасно) за финал. Вярваме, че филмът ще е наистина чудесен. Скоро ще излязат първите отзиви от SXSW, но каквото и да чуем, нямаме никакво намерение да го пропускаме, когато дебютира пред широката публика. Ще се включим, ако има и нови рекламни материали.

Режисьори и сценаристи на „Everything Everywhere All at Once“ са Даниел Куан и Даниел Шайнарт („Swiss Army Man”), а продуценти са Антъни и Джо Русо („Отмъстителите: Краят“). В ролите са Мишел Йео, Джейми Лий Къртис, Джонатан Ке Куан, Джеймс Хонг, Джени Слейт, Хари Шум дж., Анди Ли, Стефани Хсу и др.

Премиерата на филма ще бъде на SXSW на 11 март, а в кината ще се появи от 25 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *