След няколко седмици спекулации в интернет, обсъждане и чакане (но всъщност кой знае колко време е бил реалният кастинг процес зад кулисите), Джеймс Гън официално обяви имената на актьорите, които ще поемат иконичните роли на Супермен и Лоис Лейн в Superman: Legacy.

За ролята на Супермен Гън е избран Дейвид Коренсует. Актьорът е познат на феновете на Райън Мърфи с роли в Hollywood и The Politician, а наскоро участва и в Pearl на Тай Уест. Като цяло смятаме, че млад и относително неизвестен актьор вероятно е добър вариант за Супермен в тази нова итерация на DC вселената, за да се започне „на чисто“, без тежест от предишни поредици, както например щеше да бъде, ако беше избран иначе чудесният Никълъс Холт.

В ролята на Лоис Лейн пък ще видим Рейчъл Броснахан, която има отдадена фен база след като години наред играеше в любимия на критиците и индустрията сериал The Marvelous Mrs. Maisel, носител на осем награди „Еми“, една от които беше за главната роля на Броснахан. Предполагаме, че наемайки опитна комедийна актриса в ролята на Лоис Лейн, Гън показва, че ще внесе, ако не типичното си чувство за хумор, то поне някаква комедия в предстоящия филм и ще насочи вселената в напълно обратната посока от тази, започната от Хенри Кавил в Man of Steel.

За самия Superman: Legacy за момента не се знае почти нищо, освен че ще се занимава с Кларк Кент, който се опитва да балансира живота си като млад журналист и Супермен в свят, в който вече има множество установени супергерои. Надяваме се това да значи, че въпреки че актьорът, нает за ролята, е млад, няма за пореден път да гледаме отлитащата совалка от умиращия Криптон – origin история също толкова до болка позната, колкото убийството на родителите на Батман. Надяваме се също така, че Лоис Лейн ще има много по-изразена част от историята и собствена характеризация, по подобие на чудесната ѝ версия на малкия екран в Superman & Lois.

Superman: Legacy ще бъде първият филм от първата „глава“ на новата DC поредица, оглавявана от Джеймс Гън и Питър Сафран. Те са нарекли тази първа част „Chapter 1: Gods and Monsters“, където заедно с Legacy ще видим филми като The Brave and the Bold и The Authority. Интернетът като цяло е доста бърз да обяви, че бъдещето на вселената изглежда светло, но ние сме виждали достатъчно пъти грандиозни планове да се правят преди първата им част да е показана пред публиката, така че за момента просто ще следим развитието с интерес.

Superman: Legacy вече си има премиерна дата – 11 юли 2025 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Тази новина, както и този филм е от върховно безразличие за мен. Както и цялата им вселена. Единствения филм, който бих искал д видя е Втората част на Зак Снайдър…
    а иначе бол от флоп-ове. Пресен пример Монстър вселената на Юнивърсъл, която още тогава казах, че ще флопне много яко и приключи след 3 филма. И тази ще приключи след 3 филма.
    Просто Уорнор от бързане да настигнат Марвел тотално си осраха вселената от всякъде още от началото. От бързане засраха първоначалната идея инициирана от Зак Снайдер, като хаотично взеха да пускат супер геройски филми без никаква връзка между тях и без никаква градивност и постройка на вселената, само и само да налапат парите. Вместо наистина да ги налапат като си направят един десет говишен билд както направи Фейге. И парите сами щяха да дойдат при тях. И вместо да започнат да изграждат вселена която да кулминира с Лигата на Снайдер първа и втора част те от лакомия не направиха нищо, понеже са тъпанари. Осраха се и сега ще се опитат да се доосерат като ресетнат и почнат отначало. Ама то лайното вече е изсрано и мерише и вместо Уорнър да го изхвърлят те почнаха да го ръчкат с пръчката да замерише още повече. Тази вселена е мъртво родена.. вместо да кулминират в един епичен филм на Снайдер, който вместо това ще си направи Ребел Муун който ще е епичен.

    1. И Марвел тръгнаха надолу само Спайдърмен успя да изкара пари, останалите са на минимална печалба