Част от екипа ни проявяваше изначален интерес към „The Adam Project“ на Шон Леви и Райън Рейнолдс, но след успеха на предишния им съвместен проект – изненадващо симпатичния „Свободен играч“, любопитството ни за предстоящия фантастичен филм стана още по-голямо. Премиерата е съвсем скоро – след един месец по Netflix и стрийминг гигантът най-накрая (година след като получихме първия поглед към главните действащи лица) стартира същинската част на рекламната кампания с нова порция официални снимки, които може да видите по-долу.

В най-общи линии, това, което знаехме за „The Adam Project“, е, че ще разкаже за пътешественика във времето Адам Рийд (Райън Рейнолдс), който катастрофира в миналото и трябва да разчита на помощта на своето 13-годишно „аз“ (Уокър Скобъл), за да открият техния баща, загинал при странни обстоятелства. Бащата е изобретател на технологията за пътуването във времето, която е открадната (от героинята на Катрийн Кийнър) и може да причини крах на пространство-времевия континуум.

Сега, покрай дебютирането на снимките, от Vanity Fair получаваме допълнителната информация, че Адам Рийд идва от 2055 година и причината за пътуването му е да открие Лора (Зоуи Салдана) – жената, която обича и която се е изгубила в пространство-времевия континуум при странни обстоятелства. Когато корабът на Адам се поврежда, той е запратен назад към 2022 г., и се отправя към единственото място, което познава от тази ера в живата му: неговия дом.

Повече подробности ще получим като видим трейлъра (който се очаква всеки момент), а сега хвърлете око на официалните снимки:

adam-project-1-2620220201 adam-project-6-2620220201 adam-project-10-2620220201 adam-project-2-2620220201 adam-project-9-2620220201 adam-project-3-2620220201 adam-project-7-2620220201

Струва ни се, че основното в „The Adam Project“ ще е динамиката между малкия и големия Адам и предвид профила на Рейнолдс, можем да си представим мълниеносно изстреляните „лафове“, които ще прехвърчат. Сигурни сме, че и младата версия няма да си поплюва по тази линия, но нека да изчакаме поне една реклама. За финал предлагаме официален синопсис:

Една вечер, 13-годишният Адам Рийд (Уокър Скобъл), все още скърбящ за своя баща, който е починал внезапно преди година, открива ранен пилот (Райън Рейнолдс) да се крие в гаража. Този мистериозен пилот се оказва по-възрастна версия на него самия от бъдещето, който е рискувал всичко да се върне назад във времето за тайна мисия. Двамата трябва да се отправят на приключение в миналото, за да намерят своя баща, да поправят нещата и да спасят света. Тримата помагат на Адам, както на младия, така и на порасналия, да приемат загубата на своя баща и да излекуват раните, които са белязали живота им. Допълнително предизвикателство към мисията е фактът, че двамата Адамовци не се харесват особено много и ако ще спасяват света, първо ще трябва да открият как да се разберат.

Режисьор на „The Adam Project“ е Шон Леви („Жива стомана”, „Stranger Things”, „Свободен играч“), по сценарий на Джонатан Тропър, Марк Левин, Дженифър Флакет и Т. С. Ноулин. В ролите са Райън Рейнолдс, Уокър Скобъл, Марк Ръфало, Зоуи Салдана, Дженифър Гарнър, Катрийн Кийнър, Алекс Малъри-син, Бен Уилкинсън и др.

Премиерата е на 10 март по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Колкото и да не я харесват някои хора, Г-жа Гарнър е готина мацка, така че съм за!

  2. Салдана ми е една от фаворитките, заради нея направо ще го гледам 🙂