planet-of-the-apes

Изглежда, че това, с което дълго се спекулираше, най-накрая става факт. „Production Weekly” съобщават, че от „20th Century Fox” планират снимките на предисторията на един от най-популярните си франчайзи „Планетата на маймуните”. Филмът е озаглавен „Caesar: Rise of the Apes” и се очаква камерите да се завъртят през юни тази година. Разликата от всички други слухове до момента е, че този път зад информацията стои сериозен борд, какъвто е „Production Weekly”.

Напоследък предисториите се превърна в често срещано явление във възкресяването на франчайзи и изглежда съвсем логичен избор за „Планетата на маймуните”, след като опитът на Бъртън със своеобразния римейк от 2001 г. се провали, при все че беше успешен комерсиално.

Откъслечната информация, която имаме до момента е, че режисьор на проекта е Рупърт Уайът („The Escapist”) а сценаристи са Рик Джафа и Аманда Силвър познати ни от „Реликвата”. Доколкото можем да се доверим на слуховете, историята би трябвало да се фокусира върху шимпанзе на име Цезар, което ако не се лъжем повежда въстанието в третото продължение от поредицата „Conquest of the Planet of the Apes”. От друга страна, има възможност действието да се развива в днешен Сан Франциско, където се провеждат генетични експерименти, които довеждат до познатата ни от оригиналния филм от 1968 г. идея за естеството на Планетата. Където и да се крие истината, феновете на серията би трябвало да бъдат доволни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *