Към края на миналата година бяхме заинтригувани от първия тийзър трейлър на подготвяния от Дан Ериксън и Бен Стилър обещаващ трилър-сериал „Severance”,  който по доста любопитен начин разглежда темата, с която почти всеки от нас се е сблъсквал – смесването на личния и работния живот, както и какви биха били импликациите от евентуалното им категорично разделение.

Припомняме, че в центъра на историята е Марк Скаут (Адам Скот), който е част от компанията Lumon Industries, чиито служители подписват съгласие да се подложат на процедура за хирургично разделяне на спомените им от работа и тези от личния им живот. Предизвикателният експеримент в балансирането на „работа-семейство“ е поставен под съмнение, когато Марк се оказва в центъра на мистерия, която ще го принуди да се изправи пред истинското естество на своята работата… и на самия себе си.

Сега Apple TV+ представят пълен трейлър на „Severance”, който без да издава каква е основната мистерия, разкрива малко повече подробности за сюжета и централния конфликт и дава добра представа какво може да очакваме. Вижте.

Този трейлър определено ни харесва и допълнително затвърждава изначалния ни интерес към „Severance”. Както казахме и миналия път, концепцията и самата история ни допадат доста и наистина виждаме потенциал да се получи нещо добро. Допълнителен плюс е творческият екип, начело със звездния актьорски състав и Бен Стилър в ролята на продуцент и режисьор. Очакваме с нетърпение.

Създател и сценарист на „Severance” е Дан Ериксън, а режисьор на повечето епизоди е  Бен Стилър („Тропическа буря“, „Тайният живот на Уолтър Мити“, „Escape at Dannemora”), като той е подкрепен от Ифа МакКардъл („Brave New World“). В ролите са Адам Скот, Патриша Аркет, Джон Туртуро, Кристофър Уолкън, Брит Лауър, Зак Чери, Дичън Лакман, Джен Тълок, Трамел Тилман, Майкъл Чернъс и др.

Премиерата е на 18 февруари по Apple TV+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *