Ние със сигурност не сме от върлите почитатели на Били Айлиш (или както е модерно да се казва, не сме ѝ в таргета), но не ни е и неприятна – има една-две нейни песни, които не ни се иска да спрем – и не посрещнахме със силни чувства избора тя да направи песента към новия Бонд филм „Смъртта може да почака“ („No Time to Die”). Преди няколко дни обаче, по време на връчването на тазгодишните „Оскари“, младата певица направи изключително силно изпълнение на „Yesterday“, което я издигна в очите ни и по-важното, ни накара да очакваме с нетърпение какво ще ни предложи за Бонд.

Е, късно снощи Били Айлиш представа в пълнота едноименната песен към филма и може да я чуете сега:

Не сме „wow“, но определено ни допадна, даже доста, а предполагаме, че като я чуем още няколко пъти ще започне да ни харесва още повече. Не знаем защо, но по някакъв начин песента ни напомни на тази от „Скайфол“ на Адел. Сега остана и филмът да ни допадне.

В добавка ви представяме официалния синопсис на „Смъртта може да почака“, плюс няколко нови character постери.

Бонд не е в активна служба и се наслаждава на спокоен живот в Ямайка. Но старият му приятел Феликс Лайтър от ЦРУ има нужда от помощ. Мисията е да бъде спасен отвлечен учен, но тя се оказва много по-опасна от очакваното и отвежда Бонд по следите на загадъчен злодей, въоръжен с непредвидима нова технология.

no_time_to_die_ver8_xlg no_time_to_die_ver9_xlg no_time_to_die_ver10_xlg no_time_to_die_ver11_xlg no_time_to_die_ver12_xlg no_time_to_die_ver13_xlg плакат

Режисьор на „Смъртта може да почака“ („No Time to Die”) е Кари Фукунага („Sin Nombre”, „Jane Eyre”, „True Detective”, „Beasts of No Nation”), който е и сценарист, наравно с Нийл Първис, Робърт Уейд, Скот З. Бърнс и Фийби Уолър-Бридж. В ролите са Даниел Крейг, Рами Малек, Леа Сейду, Рейф Файнс, Ана де Армас, Лашана Линч, Джефри Райт, Бен Уишоу, Кристоф Валц, Наоми Харис, Рори Киниър, Дейвид Денсик, Дали Бенсалах, Били Магнусен и др.

Премиерата на „Смъртта може да почака“ („No Time to Die”) е 8 април 2020.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

  1. Трябва ли това музикално недоразумение да го измъчват, пробутвайки го навсякъде???

  2. Лили Иванова със сериозни здравословни проблеми се преобразява в жената вълк на лунна светлина. Това си представям на това тягостно стенание пласиращо се като музика.

  3. Нямам грам идея как тая пикла изведнъж стана най-продавантоо име в поп музиката, но когато и да я видя все стене, все мрънка, едвам докарва среден тон, какво остава за по-високи ноти. Тракът има добра музика за фон, но вокалите провалят всичко – няма динамика, няма емоция, няма експлозия на финала и достигане на по-високи тонове. Точно както и с дебютния й албум – много шум за нищо. Трябваше да си вземе бележки от Skyfall на Адел и The World Is Not Enough на Garbage – ето ТАКА се правят песни за Бонд!

    1. Напълно съм съгласен с коментара ти. Както подсказва никнейма, който съм си избрал 🙂 , страшно обичам да слушам (предимно рок и метъл) музика. Въпреки това името на въпросната певачка не ми говори нищо,ама абсолютно нищичко (чак се учудвам, че има и издаден цял албум). Баси безличната и скучна песен!
      П.П. Спомням си, че навремето май беше отпаднала песен на Рейдиохед (страхотна банда-между другото) която трябваше да бъде водеща тема пак във филм за Бонд. Отпадналото парче обаче беше в пъти по-добро от това „нищо“ на Били Айлиш. Не знам к’ви са тия музикални двойни стандарти!

  4. „Не знаем защо, но по някакъв начин песента ни напомни на тази от „Скайфол“ на Адел.“
    Това е възможно, само ако някой ви е гръмнал пиратка до главите…
    За един от предните Бондове смениха песента преди премиерата или не одобриха някаква. Силно се надявам да стане и сега – това виене не трябва да има нищо общо с поредицата.

  5. Хубавинко я подредихте 18-годишната ‘пикла’ –
    Бравос !
    Юнаци !
    Къде е тръгнала да пее без да ви пита ….

  6. Бързо ми стана една от любимите артисти тази „пикла“. Не знам какво „чудовище“ я тормози и вдъхновява тези текстове и изображения в клиповете й, но и пожелавам успех с борбата. Да е жива и здрава.

  7. Майко мила……… определено трябва нов изпълнител с нова песен!

  8. Как може тази некадърна никаквица,дето не знам как и връчиха 5 награди Грами дори да се сравнява с огромните Шърли Беси,Тина Търнър/U2,Гледис Найт,Пати Лабел,Том Джоунс,Мадона,Шерил Кроу,Дюран Дюран,Аха,Гарбидж,Крис Корнел,Карли Симон и така нататък.Някой яко я бута и не знам защо1

  9. Учуден съм от ревюто. Какви гласови данни или някаква невероятна бленда чухте тук? Чак ви е втрещило преди дни. Нищо особено. Да бяха поканили Лизи Хейл. Щеше да оправи нещата.