Да повдигнем малко понеделнишкото (криво) работно настроение като споделим накратко една занимателна новина от изминалите дни. The Hollywood Reporter съобщават, че Джейсън Момоа води финални преговори за присъединяване към „Бързи и яростни 10“. Естеството на ролята не е ясно, но има ли някакво значение? Дали ще е злодей или някой от „семейството“, всичко в тази „сага“ в крайна сметка приключва по един начин особено когато говорим за актьор с публичен имидж като този на Момоа, така че…

Честно казано, не сме изненадани. След като стана ясно, че Дуейн Джонсън няма никакво намерение да се завърне към номерираните епизоди на франчайза – между другото, публичната му вражда с Вин Дизел е едно от най-забавните неща, които следяхме в мрежата през последните години – ролята на харизматичната бабанка трябваше да се запълни от някого със същите качества и кой по-подходящ за това от обичания от малко и голямо (и мъжко и женско) Джейсън Момоа.

Ще ни прощава Джон Сина, който по принцип е доста обаятелен и често, освен физически импозантните роли, му се получават и комедийните (ако сте пропуснали „Отрядът самоубийци“, препоръчваме), но Скалата и Момоа са друга категория. Пък и на финала на „Бързи и яростни 9”, по всичко изглеждаше, че неговият герой извървя пътя от злодей към част от семейството, така че сега същото трябва да бъде повторено с друг образ. В крайна сметка трябва разнообразие – не е хубаво да се повтарят нещата, нали така?

Дам, да се гавриш с поредицата „Бързи и яростни” не е никак трудно – нейните създатели сякаш полагат специално старание да ни е лесно, а опитите за „self-aware” хумор са трагични. В последната част летяха в космоса, извадиха отдавна забравен брат… направо не ни се мисли какво ще измислят за „Бързи и яростни 10“. Нямаме търпение да разберем каква точно ще е ролята на Джейсън Момоа, залагаме обаче, че ще е нещо от нелепо, по-нелепо. Междувременно ще чакаме да го видим в „Аквамен 2“ и „Дюн 2“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *