Hitman

Когато представихме последния снимков поглед към „Hitman: Agent 47” – новият опит на  Fox успешно да екранизират изключително популярната серия от видео игри „Hitman” – споменахме, че не очакваме този филм да го бива за каквото и да е, но че ще отбележим по-важните рекламни ъпдейти, заради феновете му и защото, в крайна сметка, може и да грешим по отношение на качествата му.

Е, първият трейлър вече е налице и сами може да прецените дали в случая сме грешали да отписваме филма рано-рано или пък сме уцелили в десетката.

Американците имат един израз „you can’t polish a turd”, който прекрасно отразява ситуацията. Силно стилизираната визия в по-голямата си част е доста приятна за окото, но всичко останало…

Hitman: Agent 47” разказва за млада жена на име Катя ван Дийс, която се съюзява с Агент 47, за да открие баща си и истинския си произход. Двамата разбират, че Катя е генетично подобрен убиец, също като Агент 47, и заедно се изправят срещу Синдиката в опит да спасят баща ѝ.

Историята е прилично елементарна, но не тя ни е проблемът. Точно както очаквахме, най-големият недостатък е Рупърт Френд, когото не можем да приемем като Агент 47 и това си е – просто е абсолютно нелеп в ролята. Тимъти Олифант от версията на Ксавие Жен беше много по-добър избор.

Определено завеждаме филма в раздел „не, благодаря”.

плакат

Режисьор на „Hitman: Agent 47” е Александър Бах, а в ролите са Рупърт Френд, Хана Уеър, Закари Куинто, Емилио Ривера и други.

Премиерата е 28 август 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. В много отношения (поне на трейлър ниво) изглежда по-добре от първия. И забелязах доста дребни елементи от игрите, които са вкарали тук, които липсваха в първия филм. (А и щом видях толкова само в трейлъра, се надявам, че ще има още много във филма.)
    Обаче не мога да не се съглася за избора на главен актьор. Някак си не усещам нищо 47ско в него. Сякаш има нещо в самата му физиономия 😀 Не знам как да го обясня 🙂

  2. Oпределено има шанс това да се окаже за предния „Hitman“ същото каквото се оказа „War Zone“ за предния „The Punisher“.