Понякога дългите забавяния между сезоните на един сериал само покачват интереса на феновете и оставят достатъчно време, че и нови почитатели, които не са се хванали на хорото съвсем в началото, да се присъединят в последствие. Понякога обаче забавянията могат да бъдат и „фатална болест“, тъй като хората просто губят интерес и се заемат с гледането на много други неща. Предполагаме все пак, че ще станем свидетели на първия вариант, когато става дума за втория сезон на чудовищния хит на HBO „Еуфория“ („Euphoria“), най-малкото заради двата междинни епизода, които излязоха между първи и предстоящия втори сезон.

След като преди няколко седмици HBO пуснаха първия стилизиран тийзър за новия сезон, сега вече виждаме и по-класически трейлър, който ни показва повече елементи от историята. Виждаме, че героинята на Зендея Ру продължава да копнее по Джулс, любовният й интерес от първия сезон. В края му обаче Джулс не се появи на обещаната гара и предстои да видим как Ру се справя с тази загуба. Според създателите това са основните теми на втория сезон – продължава се изследването на наркотичната зависимост и любовта, но се добавят и загубата и скръбта, както и мистериозен куфар, който не вещае нищо добро.

Вижте трейлъра сега:

Съдейки по този трейлър, изглежда че „Еуфория“ доста генерално изменя стила си. Докато първия сезон беше изцяло фокусиран върху тийнейджърските драми с любовта и наркотиците, тук изглежда влизаме в почти екшън-трилър жанра, вече с нелегално продаване на медикаменти, престрелки, гонки с коли и какви ли още не опасности. Подкрепяме този подход, тъй като смятаме, че сериалите трябва да еволюират, за да поддържат интереса на публиката, но предстои да разберем дали една евентуална рязка промяна няма да накара установената фен база да загуби интерес, заради размиването на първоначалната идея.

Еуфория“ („Euphoria“) е създаден и написан от Сам Левинсън. В главните роли ще видим Зендея, Минка Кели, Хънтър Шейфър, Ника Кинг, Ерик Дейн, Ангъс Клауд, Джейкъб Елорди, Алджи Смит, Сидни Суини, Алекса Деми, Барби Ферейра, Мод Апатоу, Джейвон Уолтън, Доминик Фике, Сторм Рийд и Остин Ейбрамс.

Първият от осемте нови епизода ще бъде пуснат на 10 януари 2022 в платформата HBO GO.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *