След дълга пауза, хитовият сериал на HBO „Еуфория“ („Euphoria“) се завръща на екран. След забавянето заради пандемията и двата специални епизода, които бяха пуснати, за да направят мост между първи сезон и това което предстои, сега вече имаме и тийзър на втория сезон.

За незапознатите ще кажем, че първият сезон на „Еуфория“ стана изключително популярен още с премиерата си, заради страхотното представяне на Зендея в главната роля (за което тя спечели награда „Еми“ и постави рекорд в категорията си) и беше широко възхваляван заради неубозданото си представяне на тийнейджърката Ру и нейните проблеми с наркотиците, секса, взаимоотношенията с приятелите и семейството й.

В първия тийзър за втори сезон виждаме, че Ру продължава с проблематичното си поведение, но и че с порастването проблемите й и тези на хората около нея стават все по-сериозни, все по-насилствени и всъщност само се увеличават, защото така и не бяха разрешени напълно. Поставен на страхотната песен на Франк Синатра „Irresponsible“, трейлърът веднага ни връща в атмосферата на първия сезон, но и добре представя цялостното усещане на сериала дори и за хора, които не знаят нищо за историята до тук.

Вижте го сега:

За феновете завръщането към Ру и нейната история е много дългоочаквано и този трейлър показва, че драмата ще бъде поне на нивото на първия сезон. Струва ни се обаче, че прекалено много неща не са се променили и не е ясно дали няма да затънем в досадно повторение. Въпреки това предполагаме, че най-големите позитиви – прямият и безкомпромисен поглед, който отправя към тийнейджърите, техните ментални проблеми и техните резултати, със сигурност ще привлекат феновете обратно за поне още един сезон.

Еуфория“ („Euphoria“) е създаден и написан от Сам Левинсън. В главните роли ще видим Зендея, Минка Кели, Хънтър Шафър, Ника Кинг, Ерик Дейн, Ангъс Клауд, Джейкъб Елорди, Алджи Смит, Сидни Суини, Алекса Деми, Барби Ферейра, Мод Апатоу, Джейвон Уолтън, Доминик Фике, Сторм Рийд и Остин Ейбрамс.

Първият от осемте нови епизода ще бъде пуснат на 10 януари 2022 в платформата HBO GO.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *