Много често, когато чуем, че някой актьор или режисьор се е отказал от проект, по който работи и ни кажат, че е заради „конфликти в графика“, си представяме, че всъщност става дума за невероятни задкулисни скандали, прикрити зад тази необидна опаковка. Истината обаче вероятно е някъде по средата – със сигурност има случаи където използват графика като извинение, но без съмнение има и такива, в които това си е чистата истина. Само можем да спекулираме кое е вярното във всеки един отделен случай, но в конкретния ще предположим, че наистина става дума за засичащи се ангажименти.

Наскоро споделихме интересната новина, че Скарлет Йохансон и Крис Еванс отново ще се съберат на екран, този път за романтични екшън „Ghosted”. Сега обаче се оказва, че тъй като режисьора Декстър Флечър и студиото искат снимките да започнат през февруари, Йохансон няма да може да се включи поради друг ангажимент и „приятелски“ е напуснала проекта.

Шоуто обаче, както всички знаем, трябва да продължи, заради което на нейно място е наета Ана де Армас. Въпреки че двете имат доста различен външен вид, определено виждаме защо Армас е избрана, за да замени Йохансон. Тя вече има установена химия с Крис Еванс, с когото вече делиха екрана заедно във „Вади ножовете“ и, както и предстоящия „The Gray Man“ на Джо и Антъни Русо. Армас освен това ни впечатли доста в „Смъртта може да почака“, където ролята й беше трагично малка, но за това пък категорично ни показа, че бихме прекарали часове наред да я гледаме как бие хора в дълга черна рокля.

Макар и да съжаляваме, че няма да видим отново Еванс и Йохансон на екран заедно, все още имаме интерес към „Ghosted”. Основните причини, поради които при първото обявление на проекта сметнахме, че екранната двойка е добре подбрана – вече съществуващата химия и опит в екшъните, продължава да съществува. Очакванията ни за забавен екшън с бърз диалог и любовна история, за която искаме да стискаме палци, по никакъв начин не се променят заради тази смяна в актьорския екип.

Ghosted” ще бъде режисиран от Декстър Флечър („Рокетмен“) по сценарий на Рет Рийс и Пол Уърник („Zombieland”).

Очаква се снимките да започнат през февруари 2022г

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

 1. Всеки филм без телето Скарлет е потенциално по-гледаем филм 😀

 2. Момата на снимката определено има потенциал. Филмът опередело има потенциал да не е хубав.

 3. Важното е да има разлика в потенциалите, за да има напрежение.

 4. В природата и дори във вселената трябва да има баланс. Исках да кажа че, хубаво е че са избрали актриса с голям потенциал за филм с нисък такъв. Лошото е че потенциалът на момата няма да се достатъчен да компенсира отрицателният такъв на филма. Това означава че балансът във вселената ще бъде нарушен което означава че крайният резултат ще е много лош.

  1. Всеки филм има потенциал да не е хубав. Този не прави изключение.

  2. @Маската
   Направо ми четеш мислите.

  3. Хм… Има, обаче и потенциал да е хубав, нищо, че има потенциал и да не е хубав! 😝

  4. @Ошпамушморокс
   Радвам се че има все повече хора с които мислим еднакво