Преди малко повече от месец видяхме първия трейлър на продуцирания от Гийермо дел Торо хорър „Mama” с Николай Костър-Уалдау и Джесика Частейн. Сюжетът на филма не звучи като най-оригиналното нещо на света – две момиченца, които са открити в гората пет години след мистериозната смърт на родители им, са приютени в дома на техния чичо и неговата приятелка, но скоро се оказва, че заедно с тях в къщата се е нанесъл още някой (или нещо) – но на места рекламата беше доста „creepy” и плашеща и затова сега с интерес обръщаме поглед към най-новия международен трейлър на филма.

A mother’s love never dies

Чудихме се дали новият трейлър ще успее да задържи инерцията и най-вече дали ще успее да ни се стори толкова любопитен и „creepy” колкото първия, след като вече знаем за какво става въпрос.

Е, радваме се, че поне за нас, отговорът е положителен. Единственият ни проблем е, че трейлърът разкрива твърде много, но предполагаме, че силата на филма няма да е в изненадата, затова запазваме изключително положителното си отношение. Но дори и да се окаже, че грешим сериозно, пак ще си имаме утеха в лицето на Джесика Частейн.

Режисьор на „Mama” е Андреас Мушети, а в ролите са вече споменатите Николай Костър-Уалдау и Джесика Частейн, както и Меган Шарпантие, Изабел Нелис, Даниел Каш и др.

Премиерата е 18 януари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Въобще не ми хареса. Пълно разочарование, а чух че ще има и продължение (n)