Рейф Спол

Предупредихме ви, че ще има още новини за кастинга на „Prometheus”, но понеже сме фенове на „Shaun of the Dead” и „Hot Fuzz” преценихме, че Рейф Спол заслужава да си има собствена новина и то без размотаване. За съжаление The Daily Mail, които разпространиха информацията, нямат представа каква точно е неговата роля и съобщават само, че е „голяма”.

Вероятно Спол ще е един от петимата главни – заедно с Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър и Чарлийз Терън – което означава, че остава само още една свободна, по-голяма роля. Предполагаме, че приемници за face-huggers ще има повечко, освен ако Ридли не ни зарадва с нещо по-камерно в стил „Пришълецът”.

Спол, когото скоро ще видим в „Anonymous” на Роланд Емерих – не е ясно в колко голяма роля, защото героят му е Уилям Шекспир, което е доста странно предвид сюжета на филма – вероятно ще влезе в ролята, първоначално спрягана за Скут (истинско име Джон) МакНеъри от „Monsters”. Жалко за МакНеъри, но както вече казахме Спол ни радва и ако той ще е „the comic relief” нямаме нищо против.

Междувременно, след като Фасбендър се опита да разкаже това-онова за „Prometheus” без да издава абсолютно нищо за сюжета, Нуми Рапас прави подобен опит пред MTV: „Това е невероятна чест и съм много развълнувана. Срещнах се с Ридли Скот може би седем или осем пъти и той наистина обича киното. Всяка вечер гледа филми. Гледал е всичко. Проведохме един много дълъг разговор по телефона за героинята ми – той е в ЕлЕй сега. Аз имам много идеи и той има много идеи и сега започваме да я издирваме… Тя се казва Елизабет Шоу и ще вляза в образа през март за около шест месеца. Доста дълги снимки. Невероятно е… Тя е учен и е много умна. Мисля, че има прилики с Рипли, но тя си е отделен герой. Мисля, че хората няма да я сравняват с Рипли, след като гледат филма.” За съжаление, дотогава има прекалено много време.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *