Помните ли онази сцена в „Завръщането на първия отмъстител“, в която Стив Роджърс и Наташа Романов са облекли най-цивилните си дрехи и са под прикритие в мол, когато им се налага да се целунат, за да не ги разпознае някой, който ги търси? Е, Декстър Флечър я помни и ще направи цял филм от нея.

Разбира се, това е доста грубо преразказване на историята, но определено е забавно съвпадение. Сега, когато Крис Еванс и Скарлет Йохансон приключиха ангажиментите си към Marvel, но все още са от най-сексапилните хора на планетата, Apple TV+ решава да ги наеме за нов проект, описван като „романтично екшън приключение“ и озаглавен „Ghosted”. Това е поредният впечатляващо високопрофилен проект на Apple TV+ и вече е повече от ясно, че технологичният гигант впряга безкрайния си бюджет, за да привлекат големи, разпознаваеми имена, в опита си да настигнат по-установените си конкуренти в състезанието на стрийминг платформите.

Определено одобряваме избора им за екранна двойка. Крис Еванс и Скарлет Йохансон са не просто атрактивни, но и двамата са добри актьори, които са изключително способни именно в екшън жанра. Освен всичко друго те работят от години заедно, дори от преди супергеройските си подвизи – двамата делят екрана още в „The Nanny Diaries” от 2007 г., следователно химията, която вече знаем, че имат на екрана, е напълно обяснима.

Какво друго му трябва на едно екшън приключение, така че да ни грабне, освен секси актьори? Ясно е – потенциал за забавен сценарий. Не се притеснявайте, Apple и тази кутийка са успяли да отбележат. Наели са Рет Рийс и Пол Уърник, познати като сценаристите на двата „Дедпул” и „Zombieland“. Това означава, че почти сигурно  можем да разчитаме на бърз и забавен диалог, който да описва цялото, само по себе си забавно действие.

Ghosted” ще бъде режисиран от Декстър Флечър, което ни радва, защото сме му фенове, но също така показва, че вероятно шансовете за трети „Шерлок Холмс“ стават нищожно малки. Въпреки това със сигурност ще хвърляме по едно око на развитието на този проект, не очакваме нещо особено впечатляващо, но в сферата на екшън комедиите винаги има място за ново попълнение, което е истински забавно и вълнуващо – кой по-способен да ни го достави от Черната вдовица и Капитан Америка?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Да се взимат и в реалния живот вече – отиват си. Филмът (естествено) ще се гледа.

  2. Ако не видим трети „Шерлок Холмс“, светът нищо няма да изгуби.