Докато се подготвяме да видим новото предизвикателно амплоа на Бенедикт Къмбърбач в „The Electric Life of Louis Wain“ на Уил Шарп, НВО вече са готови с малко-по-дълъг трейлър на друг проект, също реализиран от Шарп. Става дума за минисериала „Landscapers“, в който двама уникални майстори на превъплъщенията – Оливия Колман и Дейвид Тюлис ще приковат погледите на всички почитатели на мистериозни убийства, криминални случаи, истории по реални събития и просто фенове на британската актьорска школа.

В самия край на октомври имахме възможност да видим тийзър на „Landscapers“, представящ любовната връзка между Сюзан и Кристофър Едуардс, а сега е време за среща със суровата, убийствена реалност…

Удивлението от майсторството на Оливия Колман и Дейвид Тюлис може само да расте с всяка следваща тяхна роля. Най-сериозният провокативен елемент в случая с „Landscapers“ е фактът, че сюжетът е композиран въз основа на часове реални интервюта и пресъздава действителната история на убийците Едуардс – привидно добре възпитани съпрузи, които са заравяли телата на убитите от тях жертви в задния двор на къщата им в Нотингам.

Сценарист на сериала е съпругът на Колман – Ед Синклер, който участва и като партньор в продуцирането на различни проекти с нейно участие; режисьор е Уил Шарп („Flowers“), а освен Тюлис и Колман в роли ще видим още Кейт О’Флин, Дипо Ола, Самюел Андерсън, Дейвид Хейман, Фелисити Монтагю и Даниел Ръгби.

Премиерата на „Landscapers“ е по НВО на 6 декември 2021. 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *