Имаме отлични новини за всички, които като нас се изкефиха безумно на „You Were Never Really Here” – Лин Рамзи и Хоакин Финикс отново ще работят заедно, като този път към тях се присъединява и партньорката в живота на Финикс – Руни Мара.

Повсеместният любимец Хоакин Финикс без съмнение е един от най-добрите актьори работещи в момента, който блести най-ярко в ексцентрични роли в независими филми,  какъвто беше случаят с „You Were Never Really Here” на Рамзи. След като толкова харесахме предишната им колаборация, задължително отправяме изпълнен с надежда поглед към новия им общ проект „Polaris”. Лин Рамзи е обявила подготовката на проекта в скорошно интервю по време на филмовия фестивал във Валенсия, но за съжаление за момента няма никаква информация за сюжета или героите, които Финикс и Мара ще изиграят.

Ето го цялото изказване на режисьорката:

Той е луд, но е най-добрият актьор, когото някога съм срещала. За всичко, което прави на снимачната площадка си има причина. Доста по-трудно е, когато измислиш оригинална идея като тази, но е невъзможно да не се развълнуваш, когато подготвяш филм с Хоакин.

Веднага се съгласяваме с нея, че няма как да не се развълнуваме, че двамата подготвят нов филм. За Финикс и Мара пък това ще бъде нова колаборация, след като участваха в не особено успешния „Mary Magdalene” на Гарт Дейвис. Въпреки че не харесахме предишния им общ проект като цяло, Хоакин естествено беше гениален като Иисус, но това, че двамата са във връзка в истинския живот вероятно ще роди добри резултати от гледна точка на химията помежду им. Също така и двамата имат афинитет към инди проекти, така че цялата комбинация ни звучи повече от обещаващо.

За съжаление единственото, което за момента е неясно е кога се очаква да започнат снимките. Лин Рамзи ще режисира адаптация по Стивън Кинг, както и една по разказ на Маргарет Атууд. Финикс пък в момента снима „Disappointment Blvd” с Ари Астър, а му предстои и филмът за Наполеон Бонапарт на Ридли Скот. За Руни Мара също предстоят два високопрофилни проекта – „Nightmare Alley” на Гийермо дел Торо и „Women Talking” на Сара Поли.

Във всеки случай, когато и да започне продукцията на „Polaris”, със сигурност ще го очакваме с нетърпение и ще споделяме новини своевременно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *