Последна нощ в Сохо“ („Last Night in Soho”) е един от филмите, за които ни беше яд най-много, че бяха преместени заради пандемията, но, от друга страна, се радваме, че не беше хвърлен на стрийминг платформите и в крайна сметка ще можем да го гледаме на голям екран (освен ако не се обърка нещо в родното разпространение, разбира се). Така се получи, че и решението за отлагането на премиерата му беше взето доста рано, в резултат на което така и не видяхме трейлър и близо две години карахме само на снимки. Сега обаче първият трейлър е вече факт и може да кажем, че чакането си заслужаваше.

Припомняме, че „Последна нощ в Сохо“ е психологически хорър-трилър, който разказва за Елоиз (Томасин Макензи) – младо момиче, което в наши дни се мести от провинцията в Лондон, за да преследва страстта си по моден дизайн. Нещата обаче съвсем не потръгват гладко и по мистериозен начин Елоиз се озовава в 60-те години на миналия век в Сохо, където се запознава със своя идол – бляскавата, мечтаеща да бъде певица Санди (Аня Тейлър-Джой). Скоро двете откриват че под привидния блясък на артистичния квартал на Лондон лежи нещо зловещо – изглежда, че времето се разпада с мрачни последици, които заплашват да ги погълнат цели.

Вижте трейлъра.

Чуден! Получаваме всичко, което сме очаквали от любимия ни Едгар Райт и не искаме да виждаме повече и по-подробни реклами. В кината сме! Само ще кажем, че сред нас има хора гледали филма, които споделят, че след този трейлър ужасно много им се иска да го видят отново, ама освен да ги „нахраним“, друго не ни идва на ум.

Вижте и новия постер.

LNS_INT_DIGITAL1SHEET_TEASER_UK (1)

Режисьор на „Последна нощ в Сохо“ („Last Night in Soho”) е Едгар Райт („Shaun of the Dead“, „Hot Fuzz“, „Scott Pilgrim vs. the World“, „The World’s End“, „Baby Driver“), който е и сценарист, наравно с Кристи Уилсън-Кернс („1917“). В ролите, освен Аня Тейлър-Джой и Томасин Макензи, влизат Мат Смит, Диана Ригс, Терънс Стамп, Рита Тушингам, Джеси Мей Ли и др.

Премиерата засега е насрочена за 22 октомври 2021.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Много ми напомня на прекрасния и за мен недооценен, Neon Demon на Уиндинг Рефн. обожавам го тоя филм. Разбира се Едгар Райт и Анчето – няма кво да стане! Чака се на дзвер!