В края на този месец Гийермо Дел Торо ви кани на пътешествие, изпълнено с много страх и напрежение. Подготвяната от режисьора хорър антология „Cabinet of Curiosities” най-после получава пълен и изпълнен с подробности трейлър. Като цяло октомври месец ще е изпълнен с интересни и обещаващи ужаси, но това със сигурност смело поставяме начело на всички класации с най-очаквани. Разбира се, надяваме се крайният резултат да е толкова прекрасен колкото и новата реклама.

Вижте я и вие:

Споделяли сме достатъчно (както за проекта, така и за очакванията ни) и няма да се повтаряме – можете да откриете мнението ни в новините ни до момента. Видяното дава индикация за наистина стойностно хорър преживяване и сме сигурни, че разходката из скрина на господин Дел Торо ще си струва.

Cabinet of Curiosities” ще се състои от осем епизода и те ще бъдат излъчени в четири последователни вечери по Netflix. Всяка една серия ще бъде режисирана от млад и обещаващ режисьор, като всеки е разполагал със свободата да пресъздаде сценария както е сметнал за най-добре. Обещанията са за повече практически ефекти и по-малко анимация.

Ето и пълния списък с епизодите, както и отговорните участници за тяхното реализиране:

Dreams in the Witch House” по Х. Ф. Лъвкрафт е режисиран от Катрин ХардуикThirteen”, „Lords of Dogtown”) по сценарий на Мика Уоткинс („Origin”, „Black Mirror”). В ролите ще видим Рупърт Гринт, Исмаел Круз Кордова, Ди Джей Куалс, Ниа Вардалос и Теника Дейвис.

Graveyard Rats” е по кратък разказ на Хенри Кътнър и е написан и режисиран от Винченцо Натали („Splice”, „Cube”). В главната роля ще видим Дейвид Хюлет.

Lot 36”, по кратък разказ на самия Дел Торо, е режисиран от Гийермо Наваро („Narcos”). Сценарият е дело на Реджина Корадо („Deadwood”, „The Strain”). В ролите ще видим Тим Блейк Нелсън, Елпидиа Карило, Деметриус Грос и Себастиан Роше.

Pickman’s Model” е отново по разказ на Х. Ф. Лъвкрафт. Режисьор на епизода е Кийт Томас („The Vigil”), а сценарият е дело на Лий Патерсън („Curve”, „The Colony”). В ролите са Бен Барнс, Криспин Гловър и Ориана Лемън.

The Autopsy” е по кратък разказа на Майкъл Шия, режисьор ще е Дейвид Прайър („The Empty Man”), а сценарист Дейвид С. Гойър. В ролите ще видим Ф. Мъри Ейбрахам, Глин Търман и Люк Робъртс.

The Murmuring” отново е по разказ на Гийермо Дел Торо. Режисурата и сценария са поверени на Дженифър Кент („The Babadook”). В ролите са Еси Дейвис, Андрю Линкълн и Хана Галуай.

The Outside”, по разказа на Емили Керъл, е режисиран от Ана Лили Амирпур („A Girl Walks Home Alone at Night”) по сценарий на Хейли Бостън („Brand New Cherry Flavor”). В ролите ще видим Кейт Микучи и Мартин Стар.

The Viewing” е режисиран от Панос Косматос („Mandy”), който е и сценарист наравно с Аарън Стюарт-Ан. В ролите са Питър Уелър, Ерик Андре, София Бутела, Шарлийн Ю, Стийв Ейджи и Майкъл Териалт.

Cabinet of Curiosities” се очаква да дебютира на 25 октомври.

cc20221003

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *