“Писък 4”

„What’s your favorite scary movie?” е такова клише вече, че няма накъде. Изписано с кръв на стената обаче, е съвсем друго нещо. Тази снимка е и основната причина да пуснем новина за новопоявилите се кадри от предстоящия, четвърти филм от слашър поредицата на Уес Крейвън „Писък”. Тя някак успя да ни стопли душата и да ни припомни нещо, което доста често хора забравят – това, че въпреки сатиричния си и почти пародиен тон, „Писък” си е хорър, а не просто някаква си тийн бозица.

Няколкото кадъра на Ghostface, особено този с кръвта по маската, също не са за изхвърляне.

“Писък 4”

“Писък 4”

“Писък 4”

Сидни Прескот, вече авторка на книга за само-помощ, се завръща у дома, за да рекламира книгата си. В Уудсбъро тя отново се среща с шериф Дюи и Гейл, които вече са женени, и прекарва известно време с братовчедка си Джил и леля си Кейт. За тяхно всеобщо съжаление обаче, завръщането на Сидни означава и завръщането на Ghostface, което поставя в опасност Сидни, Гейл, Дюи, Джил, всичките й приятелки и съученици. С две думи, целия град.

Режисьор на “Писък 4” е  Уес Крейвън, а сред актьорите са ветераните Нев КембълКортни Кокс и Дейвид Аркет, както и новите попълнения Ема РобъртсХейдън ПенетиерМери МакДонълАдам Броуди, Антъни Андерсън, Рори Кълкин и Марли Шелтън.

Премиерата на филма за България е 15 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *