Въпреки че за нас (поне на този етап) „Loki” е може би най-вълнуващият проект на Marvel, както от телевизионната (или по-точно сериализираната), така и от филмовата част от вселената им, в последно време останахме леко встрани от рекламната му кампания, тъй като, както се случи и при „WandaVision”, количеството реклами стана доста голямо и просто няма как да реагираме всичко.

Сега се включваме с един ъпдейт, поводът за който стана появата на нов кратък трейлър, а към него включваме един забавен клип, запознаващ ни с агент Мьобиус (Оуен Уилсън), плакат и кратко видео, в което Том Хидълстън по традиционния за него чаровен начин обявява новата премиерна дата за сериала с думите: „средите са новите петъци“.  Вижте ги в реда на тяхната поява.

Прекрасно. Нямаме търпение. Наистина не се сещаме друг проект на Marvel, който да очакваме повече – дори „Doctor Strange and the Multiverse of Madness” на любимия ни Сам Рейми не ни ентусиазира много. Може би като видим някой трейлър…

Припомняме, че Локи (Хидълстън) намери „окончателната“ си смърт в „Отмъстителите: Война без край“, но благодарение на „вещите“ действия на най-големите герои на Земята, които в „Отмъстителите: Краят” пътуваха назад във времето, той успя да се сдобие с тесеракта и се „спаси“ в алтернативна времева линия, където обаче попада под контрола на огромната бюрократична структура TVA (Time Variant Authority), която отговаря за голяма част от паралелните светове. Под зоркия надзор на агент Мьобиус М. Мьобиус (Уилсън) Локи се отправя на пътешествие, в което трябва да възстанови раздробената времева линия, но междувременно създава един куп допълнителни грижи във важни моменти от човешката история…

Ето и споменатия нов постер.

LOKI

Създател на „Loki” е Майкъл Уалдрон – един от продуцентите на „Rick and Morty“ и съсценарист на „Doctor Strange In The Multiverse of Madness”. Режисьор на всичките шест епизода ще бъде Кейт Харън („Sex Education“, „Daybreak“), а в ролите освен Том Хидълстън и Оуен Уилсън, ще видим София ди Мартино, Гугу Мбата-Роу, Саша Лейн, Ричард Е. Грант, Уунми Мосаку и др.

Премиерата е на 9 юни по Disney+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

    1. 10Q – тайпо-то на премиерната дата е оправено 🙂

  1. Надявам се да не оакат финала, както се осраха със предните два сериала! Фалкън-а уж беше ок и накрая пляясс – ред сълзи, ред сополи за липсата на уважение и почит спрямо ощетените цветово от Господ, отврат!!!

    Тони Макев е супер досаден Кептън и дразни ужасно!