Преди малко повече от една година се зарадвахме, че след дълго отсъствие от големия екран (най-вероятно предизвикано от проблемите около „Rogue One: История от Междузвездни войни“ – кой не би искал да си почине след подобни драми), уважаваният от нас режисьор и сценарист Гарет Едуардс („Годзила“) се „завръща в играта“ с нов фантастичен филм за New Regency. Малко след това обаче светът се сгромоляса и оттогава не бяхме чували ни гък, ни стон по темата.

Слава богу, проектът не се е разпаднал (както се случи с много други заради пандемията) и все още е на дневен ред, като сега научаваме и за важно развитие. Deadline съобщават, че главната роля във филма ще се изпълнява от превръщащия се във все по-голяма звезда Джон Дейвид Уошингтън („BlacKkKlansman“, „Тенет“), с когото New Regency работиха успешно по предстоящия „Canterbury Glass“ на Дейвид О. Ръсел.

За съжаление, все още няма абсолютно никакви подробности нито за самата роля, нито за сюжета, като знаем единствено, че става дума за фантастична история, чието действие се развива в близко бъдеще и ще бъде озаглавена „True Love“. Заглавие, което поне в нашите очи се връзва с прежди изказаното ни предположение, че филмът вероятно ще бъде нискобюджетна, интимна история в стила на чудесния дебют на Едуардс „Monsters“.

Предвид сегашния статут на проекта няма да философстваме повече, ясно е, че като големи фенове на Гарет Едуардс (който, между другото, освен сценарист и режисьор на филма ще бъде и продуцент, наравно с Кири Харт), ще проследим развитието на „True Love“ отблизо и с огромен интерес ще отбелязваме всичко по-важно като информация. На първо време чакаме още кастинг новини и обявяване на началото на снимките и премиерна дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Минус два милиона точки заради Вашингтон, това момче е като едрата шарка, без ваксина няма да го бъде!

  2. Може би Уошингтън е всъщност талантлив и „Тенет“ просто не е бил неговото нещо. Дано тук се получат нещата.