Психологическите трилъри са предизвикателни и сложни за реализиране проекти и трейлърът на новата Hulu-поредица The Clearing, на който попаднахме наскоро, затвърждава този факт. Прави впечатление сериозната австралийска творческа енергия, концентрирана в този сериал – негов създател и сценарист е Елиз МакКреди (Stateless), в съавторство с Мат Камерън (Jack Irish) и Осама Сами (Ali’s Wedding). Снимките са реализирани във Виктория, Австралия, а главните роли са поверени на Тереза Палмър, Миранда Ото и любимия ни Гай Пиърс.

В основата на The Clearing е криминалният бестселър на австралийския писател Дж. П. Помари In The Clearing, вдъхновен от мрака на реално съществуващи култове в Австралия и по света. Според официалния синопсис, „историята прониква в мислите на публиката, размивайки границите между минало и настояще, истина и кошмар по един смущаващо реален начин…“

Вижте и първия трейлър.

Навлизането в кошмарите на този специфичен култ става благодарение на една жена, която трябва да се изправи срещу ужаса, който владее миналото й, за да успее в мисията си да спре отвличането на деца и принудителното им приобщаване към злото…

Режисьори са Джефри Уокър (Young Rock, Lambs of God) и Грейси Ото (Seriously Red, Deadloch), а заедно с Гай Пиърс, Миранда Ото и Тереза Палмър, в актьорския екип са още Хазем Шамас (Safe Harbour), Марк Колс-Смит (Mystery Road), Кейт Мълвейни (The Twelve) и младата звезда Джулия Севидж (Blaze, Mr Inbetween).

Броят на епизодите на The Clearing са осем, като премиерата на първите два e на 24 май по Hulu и всяка следваща сряда публиката ще очаква развитието на тази изпълнена с психологическо напрежение история.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. хайде стига сте зомбирали хората със зло, откачалки, ужаси психари и зомбита. В живота има толкова прекрасни неща и хора направете филм за тях. атози шибан сериал си го заврете …знаете къде.