Изненадани сме, че досега не сме писали нищо за „The Tomorrow War“, тъй като става дума за високопрофилен фантастичен екшън, към каквито винаги имаме интерес, дори и да нямат потенциал да бъдат нещо качествено (като за жанра, разбира се), а реално следим проекта още от самото му начало. Вчера обаче се появи първи тийзър и е време да му обърнем внимание.

В „The Tomorrow War“ светът е смаян, когато група пътешественици във времето пристигат от 2051 година, за да предадат спешно съобщение: 30 години напред в бъдещето човечеството е на път да изгуби глобална война със смъртоносен извънземен вид. Единствената надежда за оцеляване е войници и цивилни от настоящето да бъдат транспортирани в бъдещето и да се присъединят към битката. Сред вербуваните е и учителят Дан Форестър. Твърдо решен да спаси света за своята млада дъщеря, Дан обединява сили с брилянтен учен и с отчуждения си баща, в отчаян опит да пренапише съдбата на планетата.

Филмът е дело на сценариста Зак Дийн („24 Hours to Live“, „Deadfall“) и режисьора Крис Маккей („Lego Филмът: Батман”), който прави игралния си дебют, а в главните роли ще видим любимия на милиони Крис Прат като Дан Форестър, Дж. К. Симънс като отчуждения му баща и Ивон Страховски като учения. Вижте тийзъра.

Имаме пътуване във времето, извънземни, редуване на трилър и екшън, и за украса Крис Прат… какво повече бихме могли да искаме? Видяното в този „първи поглед“ не е достатъчно за някакви категорични оценки, затова ще почакаме да видим пълен трейлър, но на този етап можем да кажем, че най-големите ни надежди за „The Tomorrow War“ е да бъде от ранга на чудесния „На ръба на утрешния ден“, за който няма как да не се сетим. За най-лошия вариант не ни се говори – има прекалено много болезнени заглавия.

За финал, отбелязваме разочарованието си, че наскоро Amazon Prime Video купиха правата за разпространение на филма и няма да имаме възможност да го видим на голям екран, и ви представяме няколко официални снимки.

Ez-0Lu5VcAMkiXs Ez-0O0zUUAIdPv1 Ez-0R20VIAYTASh Ez-0cm0UYAQO3Kt tomorrow-war-adssan

Режисьор на „The Tomorrow War“ е Крис Маккей („Lego Филмът: Батман”), по сценарий на Зак Дийн („24 Hours to Live“, „Deadfall“). В ролите са Крис Прат, Ивон Страховски, Дж. К. Симънс, Бети Гилпин, Сам Ричардсън, Едуин Ходж, Джасмин Матюс, Райън Киера Армстронг, Кийт Пауърс и др.

Премиерата е на 2 юли по Amazon Prime Video.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Хвана комерсиалния ми интерес. Няма как от видяното да не го сравним с Edge of tomorrow.

    П.П. Нацепения Звезден повелител май пак се е ошишкал

  2. Само на мен ли ми се струва или Крис Прат си е правил пластични интервенции по лицето или е нещо свързано със случващото се в филма?