По време на излъчването на „Оскарите“ в неделя сякаш не е имало достатъчно безумно известни актьори по телевизията и Hulu много добре са се ориентирали, че е перфектния момент да пуснат първи тийзър на новия им мини-сериал „Nine Perfect Strangers”. Ако някой е липсвал на церемонията, то почти е сигурно, че се появява в този впечатляващо претъпкан актьорски състав.

Историята на „Nine Perfect Strangers” проследява група от непознати, стресирани от напрегнатия си живот в големия град, които отиват на десетдневна почивка в курорта на ексцентричната „лечителка“ Маша, изиграна от Никол Кидман. Героинята визуално ни напомня на Галадриел и това помага още по-лесно се уплашим от начина, по който шепти инструкции на хората да се „предадат“ в нейните ръцe, за да се излекуват. Гостите на хотела й пък включват Мелиса Макарти, Люк Еванс, Боби Канавале и най-важното – големия ни любимец Майкъл Шанън.

Историята на мини-сериала е адаптирана от едноименния бестселър на Лиан Мориарти, като това е втората адаптация по нейна книга, в която Кидман участва след „Big Little Lies”. Тъй като и този сериал също като „Big Little Lies” е създаден от Дейвид Е. Кели, за когото пък това е трета поредна колаборация с Кидман заедно с „The Undoing”, вече виждаме, че това е обигран екип, който ни е доказал, че доставя качествена телевизия с ангажиращи сюжети и многопластови и интересни герои. Всичко това в комбинация с впечатляващия каст и историята за някаква квази-секта, каквито много обичаме, ни кара да си мислим, че „Nine Perfect Strangers” може да бъде нов страхотен сериал, който да обсъждаме дълго след като излезе.

Трейлърът ни изглежда доста обещаващо, именно защото не показав много, освен притеснителната героиня на Кидман и само предвещава ужасиите, които ще се случват на героите в този курорт, в който уж ще се лекуват. Особено кадърът, в който групата лежи в собствените си гробове е повече от ужасяващ, въпреки че е пропит с дневна светлина и явно ще е някакво упражнение, в което се включват – контрастът доста ни блазни любопитството.

Nine Perfect Strangers” е създаден от Дейвид Е. Кели и Джон Хенри Бътъруърт. Всички осем епизода са режисирани от Джонатан Лавийн, който режисира изненадващо приятния „Long Shot”. В главните роли са Никол Кидман, Майкъл Шанън, Мелиса Макарти, Люк Еванс, Реджина Хол, Самара Уийвинг, Грейс ван Патън и Тифани Буун.

Премиерна дата за сега не е обявена, но от Hulu обещават, че ще бъде скоро.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *