Всеки канал за развлечения в нашето съвремие е наясно, че трябва да влага усилия и финанси в разработването на оригинална продукция – в противен случай е орисан на постепенно изпадане от „лигата на предпочитаните“ и на забвение от публиката. Hulu не правят изключение – след като НВО пожънаха небивал успех с „Big Little Lies“ („Големите малки лъжи“) по едноименния роман на австралийската писателка Лиан Мориарти, сега е ред именно на Hulu да „букнат“ друга нейна успешна творба – „Nine Perfect Strangers“ („Девет идеални непознати“).

За реализирането на бъдещата поредица режисьорските отговорности са поверени на Джонатан Левийн, добре познат на публиката от „50/50“, „Топли тела“, „Long Shot“, а в актьорския екип ще очакваме Никол Кидман, Мелиса МакКарти, Самара Уийвинг, Люк Евънс и още сериозни имена. За момента споделяме това, което откриваме под формата на официален синопсис на историята:

Девет души се оказват в отдалечен курорт, посветени на грижа за здравето си. Някои от тях искат да се отърват от излишни килограми, други – да рестартират живота си, трети са се оказали там поради причини, които дори не могат да признаят пред себе си. Сред разкош и грижи, между сесиите по личностно осъзнаване и медитация, те разбират, че в рамките на десет дни ще трябва да положат истински усилия, ала никой от тях дори и не подозира колко предизвикателни ще се окажат предстоящите дни…

Франсис Уелти, авторка на романтични бестселъри, пристига в „Tranquillum House“ или „Дом спокойствие“, за да излекува болки в гърба и разбито сърце. Тя е заинтригувана от останалите гости, за повечето от тях въобще не е нужно да се „лекуват“ в този курорт. Най-загадъчна се оказва странната и харизматична собственичка и директор на „Tranquillum House“. Възможно ли е наистина тя да притежава отговори на въпросите, които Франсис дори не е знаела, че търси? Дали Франсис ще пренебрегне всички съмнения и ще се потопи изцяло в атмосферата… или трябва да избяга възможно най-далече, докато все още има този шанс? Не след дълго всеки от гостите в „Дом спокойствие“ започва да си задава същия въпрос…

Познайте сега кой ще бъде в ролята на странната собственичка, посветена на мисията да възстановява изтощени умове и тела – да, разбира се, това се очаква да е Никол Кидман! Излишно е да казваме, че вече нямаме търпение, защото сме почитатели на нейното хамелеонско майсторство и знаем, че е способна на чудеса, когато работи с подходящ драматургичен материал и добър режисьор.

Като казахме „режисьор“, очаква се Джонатан Левийн да е отговорен за всичките девет епизода и да бъде изпълнителен продуцент на сериала, заедно с Бруна Папандреа, Стив Хътенски, Джоди Матърсън (за компанията Made Up Stories), самата Кидман и Пер Саари (за Blossom Films), както и авторката Мориарти, Дейвид И. Келей, Джон Хенри Бътъруърт и МакКарти. Много хора отговарят и за сценариите на епизодите – Саманта Щраус, Келей и Бътъруърт, като последните двама са и шоурънъри.

Очаква се „Nine Perfect Strangers“ да се появи в стрийминг-канала по някое време през 2021 година. Ще следим за ъпдейти.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *