Преди няколко години светът трябваше да се изправи срещу ужасяващи стършели, а малко след това воените освободиха заразен с ебола динозавър. Очевидно се оказва, че Земята не е достатъчна голяма за всички тези застрашаващи човешкия живот твари. Както се казва в класиката на Ръсел Мълкахи „Шотландски боец” накрая ще остане само един.

Забравете за Годзила и Кинг Конг. Представяме на вашето внимание сблъсъка на годината – „Ebola Rex vs: Murder Hornets”.

„Who writes this? I mean, who writes this?”

Ако всичко това не ви е достатъчно, то Дъстин Фъргюсън е решил да добави и прекрасното си огнено торнадо от предстоящия „Arachnado 2: Flaming Spiders”. Зомбита, заразени динозаври, огромни стършели, горящи паяци, какво повече му трябва на човек? Някой ще каже, че е хубаво филмът да има и някакви качества. Издребнявате, би бил нашият отговор. Добре дошли в малката монстър вселена на господин Фъргюсън. Това трябва да ви е достатъчно.

Официалното описание на „Ebola Rex vs. Murder Hornets“ няма да ви каже нещо, за което да не сте се досетил и сами. Ето го и него все пак:

Заразеният динозавър се изправя в битка на живот и смърт срещу огромните стършели. В същото време около тях се заформя зомби зараза, а военните решават да борят злото посредством горящи паяци.

Филмът е дело на Дъстин Фъргюсън, а в ролите ще видим познатите от всички споменати заглавия Мел Новак, Бринке Стивънс, Ерик Ларсън, както още Трейси Бър, Вида Джафари и други.

Ebola Rex vs. Murder Hornets“ вече направи своята онлайн премиера – на първи март. Също така вече трябва да е наличен по всички дигитални платформи и физически носители.

ebola-rex-poster020210303

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. добре де, освен родата на замесените, кой друг би си го причинил да го гледа ??

    1. Това добре, аз се чудя кой отпуска финансиране, и какво си мисли, като го прави?!?!

  2. Моментално си принтирам този епичен постер и го слагам на стената!