ebola-rex-i2-20200730

На мнение сме, че студиото SCS Entertainment ще се превърнат в редовни посетители на рубриката ни „WTF трейлър на седмицата”. За наше най-огромно съжаление сме пропуснали рекламите на „Angry Asian Murder Hornets” и „5G Zombies”, но определено ви препоръчваме да им хвърлите по едно око. Имайки в предвид обаче количеството материал, което се бълва от въпросното студио, ни е страх, че дори няма да можем да им насмогнем.

Решихме, че все пак е време да ги удостоим с нужното „уважение”, което заслужават, с най-новата им продукция „Ebola Rex”. Вижте и самата реклама:

#DinoLivesMatter

Какво общо има динозавър с ебола не става много ясно, но поне останалите неща са налични. Рядко можем да се насладим на толкова нискобюджетен хорър с потресаващ сюжет и уникална актьорска игра. За неповторимите специални ефекти не знаем дали даже има нужда да говорим.

Ebola Rex” е дело на ветерана Дъстин Фъргюсън, който е отговорен и за сценария. Човекът определено има нужния ентусиазъм, режисирайки по двуцифрено число филми на година. Пред камерата ще застанат Мел Новак, Майк Фъргюсън, Ерик Антъни Русо, Кен Мей и други.

Ebola Rex” ще дебютира по дигиталните платформи на 1 септември.

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. изГЛЕДАЙТЕ: Genndy Tartakovsky’s PRIMAL – Episode 6 = „Plague of Madness“ (~21 мин, 14+) [as]