„Batman: Year One”

„Batman: Year One” на Франк Милър е едно от малкото луксозни комиксови издания, които притежаваме и които сме мечтали да видим на голям екран. През годините имаше няколко момента, в които аха-аха и да се получат нещата, но в крайна сметка всичко се разпадаше. Разбира се, части от комикса можем да открием в „Батман в началото” и „Черният рицар”, но някак не е същото.

Версията, за която ни е яд най-много, е тази на Дарън Аронофски, който по онова време работеше по сценария в тясно сътрудничество със самия Франк Милър. Знаем, че по всяка вероятност никога няма да я видим на екран, но като едни отчаяни фенове, си мечтаем, че след края на Нолановата трилогия, когато от „Warner” се заемат с обявения „рибут”, Аронофски може да се навие да опита наново.

Но да оставим празните приказки, защото все пак имаме трейлър да представяме. Както вече сте разбрали от заглавието, става въпрос за анимационната версия и определено това, което виждаме, не е никак лошо. Вижте сами!

(чрез MTV)

Не знаем за вас, но на нас наистина ни изглежда приятно. Радваме се, че откриваме част от мрачния тон на Милър. Въобще, струва ни се, че голяма част от анимациите на „DC Comics” и „Warner Premiere” им се получават доста добре.

Вижте и едно доста интересно видео за създаването на филма.

Гласът на Брис Уейн/Батман се изпълнява от Бен МакКензи, а на комисар Гордън от Брайън Кренстън. Сред останалите гласове са Елайза Душку като Жената Котка, Кейти Сакхоф като Сара Есън и Алекс Роко като Кармайн Фалкони.

Режисьори са Лорън Монтгомъри и Сам Лиу.

„Batman: Year One”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Може и да съм твърде голям почитател на японската анимация, но според скромното ми мнение един от най- добрите анимационни филми за Батман (макар и да се състой от 6 късометражни филма) си остава "Батман: Рицарят на Готъм".

    На пръв поглед и „Batman: Year One” прави доста добро впечатление.