“Sound of Noise”

Първият тийзър на “Sound of Noise, който пуснахме преди повече от половин година, е едно от най-странните и интересни неща, на които сме попадали и неслучайно го кръстихме трейлър на седмицата. От тогава насетне обаче, този проект изчезна от радара ни и не бяхме чували абсолютно нищо за него до този момент, в който от “Slashfilm” ни представят новия му трейлър.

За наше огромно съжаление, не можем да разберем нито думичка от това, което се казва в него, защото е на шведски и засега поне липсват английски субтитри. Единственото нещо, с което разполагаме като някаква помощ, е следният синопсис:

Полицейският детектив Амадеус Варнебринг е роден в семейство на видни музиканти, което е повече от иронично, защото той мрази музиката от дъното на душата си. Сега животът му е заплашен да се превърне в абсолютен хаос, когато група смахнати социални терористи, нарушаващи обществения ред на обикновените хорица, решават да сътворят музикален апокалипсис, използвайки града като оркестър. Така, Варнебринг неохотно се захваща с първото си музикално разследване.

Да ви кажем, пука ни, че не разбираме какво се говори – клипчето пак изглежда страхотно.

http://www.youtube.com/watch?v=HAjnO2wn2kg

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *