Рекламите, които се излъчват по време на Super Bowl в Америка са известни с това, че, освен ако не са на някои от най-големите и разпознаваеми марки в света, със сигурност ще са само 30 секунди, заради невъобразимите суми пари, които се плащат за този рекламен слот. Затова и си е истинско предизвикателство да се направи нова реклама за филм, която да си струва такава главоломна сума. Трябва първо да е за филм, които наистина има шанс да изкара много пари в кината, но второ, трябва да покаже нещо различно от досегашните трейлъри.

Новото кратко тийзърче за предстоящия „Никой“ („Nobody”) изглежда, сякаш е успяло да се впише идеално именно в тези две категории. От една страна, филмът е екшън – така или иначе крайно популярен жанр, с обичан актьор на чело на проекта – страхотният Боб Оденкърк и с част от екипа зад кадър, които само казват, че преди са правили „Джон Уик“ и всички фенове на екшъна си отварят портфейлите. От друга страна, тийзърът наистина успява да покаже различна страна на филма – докато предишният трейлър беше с основен фокус върху добре изглеждащата екшън хореография, тук на преден план е изведен хуморът във филма, който изглежда леко инфантилен и простоват, но дава надежда и за едно-две хитри попадения като изтриването на броят „дни без инцидент“, който се вижда за секунда.

Да припомним първо, че „Никой” е филмът, който ще ни покаже нова изненадваща страна на Боб Оденкърк – на екшън звезда. Той влиза в ролята на привидно обикновен баща от предградието, който обаче, преди да заживее спокойно и тихо със семейството си, е работил нещо като наемен убиец. И когато къщата му е нападната от група престъпници, героят е принуден бързо да си припомни предишните си професионални умения.

Гледайте тийзъра сега:

Дори и само с това кратко ново тийзърче, отново ни се затвърждава мнението, че „Никой” изглежда невероятно забавно, именно от типа екшъни, които обичаме – добре заснети и с чувство за хумор, където кръвта се лее, но и ни пука за героите. В този клип освен това са включени някои готино замислени кадри, като запалването на парите и секундата, в която се вижда, че даже и старият дядо се включва в престрелките. Как да не искаме да го гледаме?!

Ето го и официалният синопсис:

Хъч Мансел е пренебрегван и подценяван баща и съпруг, който поема несправедливостите на живота в лицето и никога не отвръща на удара. Един господин Никой. Когато двама крадци една нощ проникват в къщата му в предградията, Хъч решава да не защити себе си и семейството си, с надеждата да предотврати сериозно насилие. Синът му тийнейджър е разочарован от него, а съпругата му сякаш се отдръпва все по-надалеч. Последствията от инцидента хвърлят искра върху отдавна тлеещата искра от яд у Хъч, отприщват се стари инстинкти и той поема по брутален път, който ще разкрие мрачни тайни и смъртоносни умения. В порой от юмруци, престрелки и свистящи гуми Хъч трябва да спаси семейството си от опасен опонент и да се увери, че никой вече няма да го подценява като никаквец.

Никой“ („Nobody”) е режисиран от Иля Найшулер („Hardcore Henry”) по сценарий на Дерек Колстед. В главните роли ще видим Боб Оденкърк, Кони Нилсен, Кристофър Лойд, RZA и др.

Премиерата беше преместена от февруари и (засега) е насрочена за 2 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. With all due respect, this 30 second shit manages to be both horrible and depressing at the same time – stripped of anything that is something ….Като дилемата пред която си изправен във вечер в която ти се иска малко Лиам Нийсън развлечение – но така и не се решаваш да си пуснеш последния му филм –