„50/50” - Гордън-Левит и Сет Роугън

Доста странно звучи, но нещо толкова мрачно като рака се оказва темата, която ще върне Сет Роугън и Еван Голдбърг обратно към качествената комедия (пък била тя и драматична), след като нещата със „Зеленият стършел” не се получиха точно така, както се очакваше.

Този път обаче, те са само продуценти (разбира се, Роугън играе, няма как), а сценарият е дело на техния приятел Уил Райзър, който описва собствената си борба с рака!

Ако нещо около рак и Роугън ви звучи познато, но „50/50” не ви говори нищо, има вероятност да сте чували за проекта в една от другите му форми, когато главната роля щеше да се изпълнява от Джеймс Макавой, а заглавието беше „Live With It” или още по-мрачното „I’m With Cancer”.

Не знаем за вас, но на нас ни изглежда доста приятно и определено ни се ще да гледаме филма, при все че не сме най-големите почитатели на Гордън-Левит, а Сет Роугън се преекспонира и поизтърка. Те двамата ще бъдат компенсирани от останалите актьори, които включват Анна Кендрик, Брайс Далас Хауърд, Анджелика Хюстън и Филип Бейкър Хол.

Голям допълнителен плюс е, че с режисурата се е нагърбил Джонатан Левийн, познат ни от прекрасния „The Wackness”.

Премиерата е 30 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Изглежда добре! Дори участва момичето от "Up in the Air" която ми направи добро впечетление тогава.