Качественият екшън е нещо, което те забавлява по един неповторим начин, кара кръвта ти да бушува и адреналина да свисти през тялото ти. Качественият екшън освен това е нещо сравнително трудно за постигане, защото създателите на екшъни обикновено заменят ценните неща като впечатляваща хореография и добре изграден свят с много престрелки и бързи коли. Именно затова (някои от нас) така безвъзвратно се влюбихме в първия „Джон Уик“ и сега сме толкова доволни, че част от създателите му са ни подготвили ново приключение, което да вдигне пулса ни.

Става дума за предстоящия „Никой” („Nobody”), написан от Дерек Колстед („Джон Уик“ ), където в главната роля ще видим любимия ни Боб Оденкърк. Оденкърк дълго време беше „онзи от онзи филм“, докато не превзе сърцата ни като невероятно забавния мошеник Сол Гудман в „Breaking Bad”, но сега ще го гледаме в неочакваната роля на екшън badass. Историята на филма се върти около абсолютно посредствен баща от предградията, който не предпазва семейството си по време на обир, заради което те са разочаровани от него. Това отключва у него дълбоко прикрита ярост и умения и той тръгва на кървава одисея за отмъщение.

Вижте дебютиралия преди няколко седмици зашеметяващия трейлър на „Nobody” сега:

По принцип сме скептично настроени към лесния начин, по който сякаш всеки втори предстоящ екшън герой се сравнява с костюмирания убиец на Киану Рийвс, но със сигурност сме много доволни от това, което виждаме в кадрите от този трейлър. Оденкърк изглежда точно като нетипичен екшън персонаж, който ще ни накара да ни е грижа за мисията му заради самия него. Разбира се най-много ни допада екшън хореографията, особено сцената в автобуса – дълги кадри, не насечени така че да прикриват липсата на умения на актьора в главната роля, впечатляващи движения и графично насилие, подкрепено с яка доза черен хумор.

Боб Оденкърк освен това е подкрепен от много силен поддържащ актьорски състав, включващ Кони Нилсен като съпругата му, Кристофър Лойд като баща му и неповторимия RZA от могъщия Wu-Tang Clan, който може да се появява само за милисекунда в трейлъра, но винаги се радваме, когато предстои да го видим на екран.

nobody-poster-20201231

Nobody” е режисиран от Иля Найшулер, режисьор на впечатляващия first-person екшън „Hardcore Henry“, което също ни предвещава качествено екшън кино.

Премиерата е насрочена за 26 февруари и стискаме всичките палци на света да имаме възможността да го гледаме по киносалоните.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Чудя се какво ли мисли Дринов за този проект? Сигурен съм, че ще му е в топ заглавията за 2021 😆

  2. Защо никога няма да видим този филм в БГ ….как някой, който е ‘никой’ отива и им раз-такова таковата на таковата на ‘сичките такива на гaсин Гаевски и всички други такива на гасин Добанаевски – и след това отива и ги такова в таковата докато се натаковат и тях самите ? This will feel so fucking goooooood ….

  3. Е хубуу де, защо не споменахте и винаги харизматичния Colin Salmon, който съшо е вътре в купона?