Husk

Неочаквано добър трейлър, за филм, който едва ли ще впечатлява с нещо (въпреки че попаднахме на няколко доста добри ревюта). Все пак, ако сте фенове на добрия стар слашър и ви се гледат красиви млади хора, на които им се случват всякакви ужаси, докато са изолирани някъде из по-селските щати на Америка, вероятно няма да останете разочаровани от “Husk”.

Самият трейлър е доста добър и на един-два момента даже може да се постреснете. Ако въобще не подскочите или сте на работа и съответно гледате без звук, или просто имате психически отклонения. 🙂

Да, „ноктите” са наистина добри. Всъщност особено ни радва самата идея, че вместо да пищят и да се молят за милост до последно (любим ни е хлипащият въпрос „Ама, защо-о-о-о-оооо?”), самите те полудяват. А причината, поне според официалния синопсис, е свръхестествен ритуал:

„Когато ято гарвани се блъскат в предното стъкло, група млади приятели са принудени да оставят колата си близо до отдалечено царевично поле. Насред това поле се намира разпадаща се селска къща, но вместо тяхното спасение, тя всъщност е център на ужасяващ свръхестествен ритуал. И новите обитатели ще станат част от него.”

Не сме сигурни каква точно е ролята на Плашилото, но e очевидно, че не е само да пази царевицата от гореспоменатите пилци.

Husk” е част от „After Dark Originals” компанията отговорна за „After Dark Horrorfest” още известен като „8 Films to Die For” и представлява удължена версия на едноименната късометражка на Брет Симънс от 2005 г.

Ясно е, че не можем да очакваме кой знае какви звезди, освен ако не броите онзи от „Harper’s Island” и Тамин Сурсок. Премиерата е 28 януари, но не и у нас…

Husk

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Да, трейлъра радва. Четох едно две ревюта на самия филма, които го хвалят и имам надежди и за него.

    Добрата новина е, че филми те от "After Drak Horrorfest" бързо се появяват по "магазините" 🙂